Mamma Mia! Until 1st September

Mamma Mia! Until 1st September

- Prince of Wales Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 68.90

Mamma Mia, Maailman suosituin musikaali, on nähtävä alkuperäiskaupungissaan Lontoossa. ABBA kirjoitti musiikin, ja sinä ostat Mamma Mia-musikaalin liput kauttamme tästä!

Reilusti yli 40 miljoonaa henkilöä yli 175 kaupungissa ympäri maailmaa ovat ihastuneet musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan, ja viimeisenä muttei vähäisempänä ABBAn unohtumattomaan musiikkiin, joka tekee Mamma Miasta kunnon shown, todellisen ” Hyvän Mielen”-popmusikaalin.

Käsikirjoittaja Catherine Johnsonin aurinkoinen ja hauska tarina sijoittuu Kreikan paratiisisaarelle. Tytär yrittää selvittää ennen hääyötään kuka hänen todellinen isänsä on. Tämä johtaa siihen, että häiden aattona 3 miestä tytön äidin menneisyydestä palaa saarelle, jossa he kävivät edellisen kerran 20 vuotta sitten.

ABBAn ajattomien laulujen tarinat on vievät tätä viehättävää ja hauskaa, rakkaudesta ja ystävyydestä kertovaa juonta nerokkaasti eteenpäin – ja kerrasta toiseen on kaikille luvassa ikimuistoinen ilta.

Mamma Miassa kuullaan 27 ABBA yhtyeen parhaiten tunnetuista kappaleista kuten 'Dancing Queen', 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper' ja 'Mamma Mia!'

Mamma Miasta on tehty enemmän kansainvälisiä tuotantoja kuin mistään muusta musikaalista, ja se on täten maailman johtavin musikaali.

Mamma Mia on tänään suositumpi kuin koskaan aikasemmin johtuen suurelta osaltaan Mamma Mia-filmistä jolla oli ensi-ilta 2008 vuoden kesällä – Mamma Mia on yksinkertaisesti onnistunut tarina alusta loppuun asti.

NB: From SEPTEMBER 2012 MAMMA MIA! will move to NEVELLO THEATRE. Tickets from Sep. 2012 can be booked HERE!  

"Aivan mahtava musikaali. Hyvät näyttelijät, hyvää huumoria,iloista mukaansa tempaavaa vauhdikasta menoa alusta loppuun. Suosittelen lämpimästi!"
Anita, Espoo

"Upea esitys Mamma Mia. Lippuvaraus toimi erinomaisesti, liput löytyivät teatterin kassalta nimellä varustettuna. Varausmaksu tosin oli aika kallis."
Pia, Lahti

"Mamma Mia oli odotuksien arvoinen. Hienot roolisuoritukset upean musiikin siivittämänä. Ei tullut aika pitkäksi, kiitos! Suosittelen" 

Mari, Kälviä 

"Näin vaimoni kanssa Mamma Mia musikaalin toissa talvena Broadwaylla New Yorkissa. Se oli niin hauska ja mukaansatempaava, että tarkoitus on syksyn Lontoon matkalla mennä katsomaan se uudestaan Lontoossa. Suosittelen, vaikka olisi nähnyt aiemmin vaikka Mamma Mia leffankin."
Jari, Helsinki

"I liked it very much" 
Arja, Nivala

"Loistava, superammattitaitonen, viihdyttävä ja mukaansa tempaava musikaali. Suosittelen lippujen ostoa Lontoon Musikaali.fi kautta. Näin vältyt turhalta ryysikseltä ja kyttäämiseltä. Loista, loistava musikaali. Suosittelen kaikille!"

Tiina, Imatra

Mamma Mia! Until 1st September ArvostelutMamma Mia! Until 1st September Arvostelut

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia! Until 1st September UutisetMamma Mia! Until 1st September Uutiset

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia! Until 1st September Uutiset Lue lisääLue lisää

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Prince of Wales Theatre
31 Coventry Street
London
W1D 6AS

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Thursday and Saturday 7:30pm - Friday 8:30pm

Matineat
Friday 5pm and Saturday 3pm

Varaus päättyy
2012-09-01

Kesto:
2 hours 45 minutes

Ohjeet


(2mins) Take Coventry Street and the theatre is be past the London Trocadero on your right.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin