Lippuja: Oopperan kummitus
Alkaen 29,30 €

Oopperan kummitus

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (1722)

Lumoudu Andrew Lloyd Webberin traagisesta rakkaustarinasta Oopperan kummituksesta. Se on täynnä mukaansatempaavaa musiikkia, hämmästyttäviä lavasteita ja häikäisevät erikoistehosteita. Näe seitsemän Tony-palkinnon voittaja ja kriitikoiden musikaalien musikaaliksi kutsuma unohtumaton esitys Lontoon West Endissä!

Kohokohdat

- Varmista paikkasi tähän yleisön suosikkiin, joka myydään usein loppuun
- Valitse itse paikkasi
- Näe musikaalien klassikko, joka on voittanut yli 70 palkintoa
- Nauti uskomattomista lavasteista ja erikoisefekteistä
- Ma-pe säästät lippuhinnoissa, kun varaat liput netistä

Mitä odottaa?

Mistä Phantom of the Opera kertoo?
Phantom of the Opera perustuu klassiseen ranskalaiseen trilleriin epämuodostuneesta säveltäjästä, joka kummittelee Pariisin oopperatalossa ja rakastuu kauniiseen nuoreen näyttelijättäreen.

Tiesitkö tämän Phantom of the Operasta?
Phantom of the Opera on musiikki-ilmiö, johon kuuluu pröystäileviä pukuja ja lavasteita sekä näyttäviä erikoistehosteita. Näytelmän ensi-ilta oli Lontoossa vuonna 1986 ja sen jälkeen sitä on esitetty Her Majesty's Theatressa yli 11 000 kertaa. Phantom of the Operaa on näytetty ympäri maailmaa yli 90 kaupungissa ja se on voittanut yli 50 teatterialan palkintoa!

Millainen tiimi musikaalin taustalla työskentelee?
Musikaalinn tuotannosta vastaa maailmankuulu englantilainen säveltäjä Andrew Lloyd Webber. Harold Prince ohjaa ja Cameron Mackintosh tuottaa musikaalin.

Musikaalin kesto on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia, tähän kuuluu väliaika.

Miten toimin?

Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Tärkeää tietoa

- Huomioitavaa: Grand Circlen sivuilta on rajoitettu nähtävyys. Stallsin ja Royal Circlen takaosan näkyvyys saattaa olla rajoitettua.

Sopiiko tämä minulle?

Phantom of the Opera sopii useimmille. Musikaali ei kuitenkaan sovi nuorille lapsille, sillä jotkin kohtaukset saattavat olla pelottavia, onhan kyse oopperan kummituksesta. Musikaalia suositellaan yli 10-vuotiaille. Alle 5-vuotiaat eivät pääse teatteriin.

Esitysajat

Torstaisin ja lauantaisin klo 14.30

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Näytöksen tiedot

COVID-19 Status:
Upon arrival to the theatre, all members of your party over the age of 14 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Saapumisohjeet

Her Majesty's Theatre

Osoite
57 Haymarket London SW1Y 4QL

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!