Mamma Mia - Lontoo

Mamma Mia - Lontoo

- Novello Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 44.20

Yhtä maailman suosituimmista musikaaleista, Mamma Miaa, esitetään Novello Theatressa Lontoossa. Musiikki on Abban, joten valmistaudu laulamaan mukana! Oletpa minkä ikäinen tahansa, tulet varmasti viihtymään Mamma Mian parissa!

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän yleisön suosikkiin
- Valitse itse paikkasi
- Nauti Abban musiikista
- Laula hittien mukana
- Säästä ma-pe -lippujen hinnoista etukäteen ostettuna

Mistä Mamma Mia kertoo?
Käsikirjoittaja Catherine Johnsonin aurinkoinen ja hauska tarina sijoittuu Kreikan paratiisisaarelle. Tytär yrittää selvittää ennen hääpäiväänsä kuka hänen isänsä on. Sophien halu selvittää isänsä johtaa siihen, että hänen äitinsä joutuu kohtaamaan kolme miestä, joiden kanssa hänellä on ollut romanttinen menneisyys.

Abban ajattomien laulujen tarinat kuljettavat eteenpäin tätä viehättävää ja hauskaa, rakkaudesta ja ystävyydestä kertovaa juonta. Mamma Miassa kuullaan kaikkiaan 27 Abban parhaiten tunnetuista kappaleista, kuten 'Dancing Queen', 'Knowing Me Knowing You', 'Super Trouper' ja 'Mamma Mia!' 

Tiesitkö tämän Mamma Miasta?
Mamma Mia -musikaalista tehtiin elokuva vuonna 2008. Tämä brittiläinen/amerikkalainen/ruotsalainen -musikaalielokuva oli täynnä kansainvälisiä tähtinimiä. Meryl Street esittää yksinhuoltajaäiti Donna Sheridanin osan. Pierce Brosman, Colin Firth ja Stellan Skarsgård esittävät kolmea miestä, jotka ovat "ehdolla" Sophien isäksi. Sophieta esittää Amanda Seyfried.

Muita hyvänmielenmusikaaleja:
Billy Elliot - Charlie and the Chocolate Factory

Muita Lontoon musikaaleja, joissa kuuluisien artistien/bändien musiikkia:
The Lion King - Thriller Live - Jersey Boys

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle musikaali sopii?
Mamma Mia sopii kaikille, jopa lapsiperheille. Sitä suositellaan yli 6-vuotiaille.

Kuinka kauan musikaali kestää?
Mamma Mian kesto on noin 2 tuntia ja 20 minuuttia, tähän kuuluu väliaika.

Millainen tiimi musikaalin taustalla työskentelee?
Mamma Mia perustuu Catherine Johnsonin kirjaan ja laulut ovat Abban. Musiikin takana on Björn Ulvaeus ja Benny Andersson. Musikaalin ohjaa Phyllida Lloyd.

 

Erinomainen 4.6

4.6 51 customer reviews
Unohtumaton!

Uskomattoman hieno esitys! Erinomaiset esiintyjät ja Abban ihana musiikki tekivät illasta täyden kympin. Lopun encore oli vielä hieno lopetus. Tuskin pysyin penkillä. Vaikka paikkamme olivat parvella, toisessa rivissä, siis todella korkealla. Pystyimme hyvin seuraamaan esitystä. Jopa mieheni, joka ei ole Abba-fani, piti esityksestä.

Leena, Rauma
PER, 18 MAA 2016
4.6
Unohtumaton!

Uskomattoman hieno esitys! Erinomaiset esiintyjät ja Abban ihana musiikki tekivät illasta täyden kympin. Lopun encore oli vielä hieno lopetus. Tuskin pysyin penkillä. Vaikka paikkamme olivat parvella, toisessa rivissä, siis todella korkealla. Pystyimme hyvin seuraamaan esitystä. Jopa mieheni, joka ei ole Abba-fani, piti esityksestä.

Leena, Rauma
TOR, 17 MAA 2016
4.6
Upea kokemus

Mykistyttävä esitys kokonaisuudessaan, voisimme nauttia siitä heti uudelleen! Suosittelemme kaikille Abban musiikista pitäville.

Harri, Jyväskylä
TOR, 04 HEL 2016
4.6
MAMMA-MIA

Esitys oli loistava näyttelijät erinomaisia tämä oli lyhyen loman kohokohta suosittelen ehdottomasti

Raakel marja-liisa, Tampere
KES, 26 ELO 2015
4.6
Loistava, suosittelemme!

Erittäin viihdyttävä ja ammattitaidolla suunniteltu ja -toteutettu. Laulajat ja tanssijat olivat huikean hyviä. Hauska ja humoristinen juoni. Lämpimästi voimme suositella!
Yläparven ylimmiltä riveiltä ei välttämättä näe parhaalla mahdollisella tavalla.

Anneli, Vantaa
SUN, 26 HEI 2015
4.6
Mamma Mia

Suosittelen, esitys imasi mukaan. Lopuksi pääsi tanssimaankin

Merja, Kirkkonummi
MAA, 13 HEI 2015
4.6
Suosittelen!

Esitys oli mainio.

Jouko, Kuopio
TOR, 09 HEI 2015
4.6
Esitys oli hauska, musiikki mukavaa

Mukaansa tempaava hauskasti esitetty tuttuja sävelmiä sisältävä musikaali. Lippujen hankittavissa oli helppoa.

Henrik, Helsinki
TII, 24 MAA 2015
4.6
Mamma Mia 7.3.2015

Täysi 10 Mamma Mia musikaalille aina lippujen varauksesta alkaen. Lippujen tilaus oli helppoa ja ne odottivat Novello teatterin lippukassalla puoltatuntia ennen esityksen alkua. Itse esitys oli huikea ja Abban musiikki toi nuoruusvuodet mieleen. Olen nähnyt TV:stä Mamma Mian mutta en tykännyt, nyt muuttu mielipide!

Päivi, Hamina
PER, 13 MAA 2015
4.6
Mamma Mia, mikä show!

Lumoavan upeat laulajat! Tunnelma oli katossa ja teatterissa taianomainen tunnelma.Henkilökunta oli ystävällistä.Hieno kokemus minulle ja juuri 18 vuotta täyttäneelle tyttärelleni!

Mari, Lehmo
KES, 11 MAA 2015
4.6
Ei pettänyt odotuksia!

Näyttelijät ja tanssijat olivat erittäin hyviä aina päärooleista pieniin avustajanosiin saakka ja elokuvaan verrattuna musiikillisesti huipputasoa. Aika minimalistinen lavastus toimi erittäin hyvin. Esitys oli hyväntuulinen päätös illallemme - juuri sitä mitä odotimmekin!

Hanna, Söderkulla
PER, 06 MAA 2015
4.6
Ei pettänyt odotuksia!

Näyttelijät ja tanssijat olivat erittäin hyviä aina päärooleista pieniin avustajanosiin saakka ja elokuvaan verrattuna musiikillisesti huipputasoa. Aika minimalistinen lavastus toimi erittäin hyvin. Esitys oli hyväntuulinen päätös illallemme - juuri sitä mitä odotimmekin!

Hanna, Söderkulla
PER, 06 MAA 2015
4.6
Loistava esitys

En ole ennen nähnyt yhtä upeaa esitystä kuin tämä. Paikka oli hieno ja kaikki sujui siellä kuin rasvattu, sillä ystävällistä henkilökuntaa oli joka kulmassa opastamassa, jos sitä tarvittiin. Bussipysäkki on ihan teatterin edessä, joten paikalle pääsi vaivatta eikä teatteria tarvinnut etsiä yhtään. Pois lähtiessä piti bussille kävellä hiukan matkaa, sillä pysäkit olivat lähellä Trafalgar-aukiota. Matkaa sinne muutama sata metriä.

Tarja, Suolahti
MAA, 26 TAM 2015
4.6
Ihanaa!

Sanoinkuvaamattoman mahtava kokemus! Ei mitään moitittavaa. Halvimmat liput ylimmältä parvekkeelta, silti pelkkää hyvää sanottavaa.

Johanna, Karhunkylä
KES, 03 JOU 2014
4.6
Thank you for the music.....

Jos pidät ABBAn musiikista, todennäköisesti nautit tästä esityksestä myös.Näyttelijät suoriutuivat rooleistaan hyvin ja olivat hyviä laulajia.Pidimme myös tanssikohtausten koreokrafioista.Suosittelen.

Jari, Tampere
TOR, 20 MAR 2014
4.6
LOISTAVA!

Ihan mahtavat näyttelijät/laulajat ja hauskempi kuin Mamma Mia! -elokuva. Suosittelen lämpimästi.

Nina, Espoo
TII, 18 MAR 2014
4.6
Mamma Mia!

Lontoolaiseen tapaan erinomaiset näyttelijä-/laulusuoritukset.

Leila, Tampere
MAA, 17 MAR 2014
4.6
Mamma Mia!

Näkemisen arvoinen musikaali. Vaikka olisikin nähnyt leffan useaankin otteeseen, ei haittaa. Tämä musikaali menee suurinpiirtein samoin, kuin leffa, mutta musikaalissa paljon osioita, joita leffassa ei ollut. Elokuva oli ajoittain hieman pitkäveteinen, mutta musikaali ei sitä ollut missään vaiheessa. Aivan upea kokonaisuus, suosittelen lämpimästi kaikenikäisille, ei kuitenkaan ehkä alle 15 vuotiaille. Kaikki esiintyjät huippuosaajia. Abban musiikki meni luihin ja ytimiin.

Maarit, Hanko
SUN, 19 LOK 2014
4.6
Vaikuttava esitys

Ylitti ennakko-odotukset elokuvan moneenkertaan nähneelle. Erinomaiset roolisuoritukset ja hyvä musiikki.
Kannatti maksaa hyvistä paikoista.

Kari, Kaarina
MAA, 04 ELO 2014
4.6
Marvelous!

Marvelus!

Erja, Turku
LAU, 02 ELO 2014
4.6
Hyvä show!

Hyvä show Abban hittejä. Aika kovaa soittivat joten jos lapset mukana niin suosittelen kuulosuojaimia heille. Meillä paikat grand circlellä ja aika yläviistosta sai esitystä seurata mutta koko lavan näki kyllä.

Aleksi, Espoo
MAA, 21 HEI 2014
4.6
Mamma Mia! was absolutely fabulous

A wonderful show, tremendous singers, huge dances! My favorite musical seen as a movie before, this was still worth experiencing: more Abba songs and so nice performance! Simply the best!

Tiina, Lahti
KES, 16 HEI 2014
4.6
Ihana hyväntuulinen Mamma Mia!

Abban musiikki on kestänyt aikaa loistavasti ja toimii hienosti musikaalin tarinaa eteenpäin vievänä elementtinä. Esiintyjät ovat taitavia ja heittäytyvät hienosti. Tunnekirjo kyynelistä huimaan iloon ja huumoriin käydään läpi.
Esityksestä jäi hyvä fiilis pitkäksi aikaa.

Helena, Kotka
SUN, 13 HEI 2014
4.6
Upea elämys!

Lippuvarauskin toimi hyvin, nimellä löytyivät heti liput. Suosittelen!

Arja, Varkaus
LAU, 14 JOU 2013
4.6
Palautetta

Erinomaista tanssia ja myös laulua

Asko, Joensuu
KES, 11 JOU 2013
4.6
Mamma Mia!

Upea kokemus Lontoossa

Sirpa, Sotkamo
MAA, 09 JOU 2013
4.6
Mamma Mian arvostelu

Liput ja varaus toimi moitteettomasti, olen käyttänyt palvelujanne ennenkin. Samoin olen nähnyt Lontoossa Mamma Mian aikaisemminkin ja myös hiukan parempana. Tällä kertaa laulusuoritukset olivat vailinaisia, orkesteri soitti aivan liian kovaa, seksiä oli lisätty edelliseen esitykseen verrattuna. Jotenkin tästä esityksestä jäi hiukan "köyhä" vaikutelma. Muutenhan musiikki on aivan mahtavaa. Kaiken kaikkiaan olimme kyllä tyytyväisiä.

Taina, Vantaa
TOR, 28 MAR 2013
4.6
Loistava Mamma Mia

Aivan loistava musiikillisesti, visuaalisesti ja ohjauksellisesti. Suosittelen lämpimästi kaikille Lontoon matkaajille:)!

Mari, Joensuu
PER, 22 MAR 2013
4.6
Mamma Mia

Olin hieman pettynyt paikkoihin eli Grande Circle kuulosti paremmalta kuin oli. Taisin ymmärtää paikat varhaisvaiheessa vähän väärin. Oltiin melko korkealla ja kun edessä istui pitkä mies, niin näkyvyys oli rajoitettu. Muistanpa seuraavalla kerralla olla nuukailematta lippujen suhteen!
Puhe kuului ajoittain heikosti, mutta onneksi musiikki kuului hyvin. Laulajien ilmeet olisi ollut kiva nähdä paremmin. Olisi oikeastaan mielenkiintoista nähdä sama musikaali Tukholmassa.

Päivi, Lohja
TII, 12 MAR 2013
4.6
Mamma Mia on varma valinta

Hieno kokemus, visuaalisesti kaunis ja Abban musiikkia hyvin esitettynä, tätä musikaalia voi suositella lämpimästi. Liput hoituivat vaivattomasti Lontoon musikaalit.fi kautta.

Sinikka, Seinäjoki
TII, 22 LOK 2013
4.6

Mamma Mia - Lontoo ArvostelutMamma Mia - Lontoo Arvostelut

"A GLORIOUS EVENING OF FUN!"
Daily Mail


"AN IRRESISTIBLY ENJOYABLE HIT! SHEER HEAVEN!"
Daily Telegraph


"INFECTIOUS THEATRICAL ENTERTAINMENT!"
Financial Times


Mamma Mia - Lontoo UutisetMamma Mia - Lontoo Uutiset

Night after night, audiences are having the time of their lives at MAMMA MIA!. Catherine Johnson’s sunny, funny story of love, laughter and friendship has been thrilling London audiences for over 10 years. More recently ...
Mamma Mia - Lontoo Uutiset Lue lisääLue lisää

 

4.6

Erinomainen 4.6

51 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Novello Theatre
5 Aldwych
London
WC2B 4LD

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7:45pm

Matineat
Thursday and Saturday 3pm

Ensimmäinen esityspäivä
2016-06-28

Varaus päättyy
2017-03-04

Kesto:
2 hours 35 minutes (with a 15 min interval)

Ohjeet


Go right on Long Acre; turn right into Bow Street and after 100 metres turn left (Russell Street) then immediately right onto Catherine Street, where the theatre is located 100 metres down on the corner with Aldwych.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin