Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Shaftesbury Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Mrs. Doubtfire
Alkaen 31,00 €

Mrs. Doubtfire

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (8)

Mrs. Doubtfire the Musical Lontoossa on hulvaton ja sydämellinen tarina siitä, kuinka pitää kiinni rakkaistaan kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Mrs. Doubtfire on musikaalikomedia, jota tarvitsemme juuri näinä aikoina.

Kohokohdat

- Varmista lippusi tähän musikaalikomediaan
- Valitse omat paikkasi
- Oletko jo nähnyt elokuvan? - Nauti nyt musikaalista!

Mitä odottaa?

Uusi musikaalikomedia MRS. DOUBTFIRE on valmis häikäisemään ja ihastuttamaan West Endillä toukokuusta 2023 alkaen!

Työttömäksi jäänyt näyttelijä Daniel tekee mitä tahansa lastensa vuoksi. Menetettyään huoltajuuden likaisessa avioerossa hän luo skotlantilaisen lastenhoitajan Euphegenia Doubtfiren alter egon yrittäessään epätoivoisesti pysyä mukana lastensa elämässä. Kun hänen uusi hahmonsa elää omaa elämäänsä, rouva Doubtfire opettaa Danielille enemmän isyydestä kuin hän osasi odottaa.

Mrs. Doubtfire on amerikkalainen menestyselokuva vuodelta 1993. Sen on ohjannut Chris Columbus, ja siinä esiintyvät Robin Williams Daniel Hillardina ja Sally Field Mirandana.

MRS. DOUBTFIREn on luonut palkittujen taiteilijoiden transatlanttinen tiimi: kirjan ovat kirjoittaneet Karey Kirkpatrick ja John O'Farrell, alkuperäisen musiikin ja sanoitukset ovat Wayne ja Karey Kirkpatrickin (Tony-palkintoehdokkaat Something Rotten! yhdessä O'Farrellin kanssa) käsialaa, ohjauksesta vastaa nelinkertainen Tony-voittaja Jerry Zaks (Hello, Dolly!) sekä lavastuksesta David Korins (Hamilton), koreografiasta Lorin Latarro (Waitress) ja musiikista Ethan Popp (Tina: The Tina Turner Musical).

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
E-liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

-40%

%

Kampanjahintaisia lippuja voi varata 2024-04-03 – 2024-09-27 esityksiin viikonpäiville: tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai ajanjaksolle 2024-04-03 – 2024-09-27

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Shaftesbury Theatre

Osoite
210 Shaftesbury Avenue Lontoo WC2H 8DP

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!