Lippuja: ABBA Voyage
Alkaen 87,70 €

ABBA Voyage

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (112)

ABBA Voyage on upea hittikappaleiden soittolista, joka esitetään varta vasten rakennetulla ABBA-areenalla Lontoossa. ABBAn jäsenet heijastetaan lavalle digitaalisina avatareina, ja heitä säestää 10 hengen live-bändi.

Kohokohdat

- Varmista lippusi suosittuun konserttiin
- Nauti ABBAn hiteistä
- Laula ikivihreiden hittien mukana
- Näe ABBA digitaalisina avatareina livenä heidän omalla areenallaan

Mitä odottaa?

ABBA Voyage on odotettu konsertti yhdeltä kaikkien aikojen suurimmista popsensaatioista.

Hittikappaleiden soittolistaa esittävät ABBAn avatarit ja 10 hengen live-bändi Lontoossa, esitystä varten rakennetulla ABBA-areenalla.

Fyysisen ja digitaalisen rajoja häivyttäen taianomainen ABBA herätetään henkiin uusimman motion capture -teknologian avulla.

Agnetha, Björn, Benny ja Anni-Frid ovat luoneet konsertin, josta he ovat aina haaveilleet. He esiintyvät faneilleen parhaimpina digitaalisina versioina itsestään, tämän päivän huippumuusikkojen säestyksellä.

Kaikkien aikojen ABBA-spektaakkeli on täällä, jollaista ei ole ennen nähty.

Miten toimin?

Kuinka saan liput?
E-liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian vahvistettuasi varauksen. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi areenalle, tai näytä lippu puhelimestasi.

Dance Floor -liput:
Hanki Dance Floor -liput ja pääse lähemmäksi esiintymislavaa. Nämä liput ovat vain seisomapaikoille (tai tanssimiseen), joten pääset muita lähemmäksi lavaa ja voit tanssia missä tahansa merkityllä alueella.

Ikäraja:
Dance Floor -aluetta ei suositella alle 16-vuotiaille.

Miten löydän ABBA Arenalle?
Helpoin tapa löytää ABBA Arenalle on hyödyntää julkista raideliikennettä. Lähin asema on Pudding Mill Lane, joka on DLR-radalla (Docklands Light Railway). ABBA Arena on heti asemaa vastapäätä. Lähin metroasema on Stratford, joka on Central- ja Jubilee-linjojen varrella. Kävelyetäisyys Stratfordista ABBA Arenalle on noin 25 minuuttia

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 1 tunti 40 minuuttia

Saapumisohjeet

ABBA Voyage

Osoite
Pudding Mill Lane London E15 2RU

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!