Etsi lippuja

Tyytyväiset asiakkaamme

Ticmate Charity

Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lue lisää sivustosta lontoonmusikaalit.fi

lontoonmusikaalit.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistot Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Lontoossa. Yrityksen tarkoituksena on antaa musikaaleista ja näytelmistä kiinnostuneille tietoa ja mahdollisuus varata lippuja Lontoon parhaisiin näytöksiin helposti ja kätevästi. Olemme neuvotelleet edulliset yhteistyösopimukset, joten voimme aina tarjota hyviä paikkoja kohtuullisin ja kilpailukykyisin hinnoin – jopa suosituimpiin esityksiin, jotka yleensä myydään nopeasti loppuun. Asiakkaanamme voit tehdä ostoksesi turvallisesti ja olla varma, että teatterikokemuksestasi Lontoossa todella tulee niin upea kuin toivot.

Yritystä ohjaa intohimo ja kiinnostus

lontoonmusikaalit.fi-yrityksen taustamies Marcus Moeschlin on intohimoinen musikaalien, konserttien ja muiden tapahtumien seuraaja. Jo 18-vuotiaana hän järjesti matkoja rock-konsertteihin Ruotsissa. Marcusin tavoitteena on aina ollut tarjota ihmisille hyviä tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia edulliseen hintaan. Tämä kävi ilmi erityisesti hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi tapahtuma-alan digipioneereja, sillä jo vuonna 1990 hän oli mukana luomassa ainutlaatuista Global Tickets -verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti keskenään. Tuohon aikaan kilpailijat käyttivät vielä faksia, teleksiä ja puhelinta. Verkosto sai vuonna 1992 englantilaisen Queen's Award -palkinnon parhaasta vienti-ideasta. Tanskan toimistossa Kööpenhaminassa työskentelee Kim Harbers. Kim jakaa Marcuksen intohimon kaikenlaisia tapahtumia kohtaan, mutta erityisen kiinnostunut hän on musikaaleista ja urheilusta. Kimin ura kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Tickets -verkostoon kuuluneeseen yritykseen. Kim työskenteli usean vuoden ajan Tanskan maajohtajana ja Pohjoismaiden päällikkönä. Kuten huomaat, lontoonmusikaalit.fi-sivuston taustalta löytyy monen vuoden kokemus. Toimipisteet Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Suomessa tekevät yrityksestä paikallisen – kansainvälisiä verkostoja ja kunnianhimoja unohtamatta.

lontoonmusikaalit.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin pääasiallinen yritys Ticmate on ollut olemassa vasta vuodesta 2006, mutta se on jo ehtinyt saavuttaa menestystä. Yhtiön visiona on tulla kansainvälisen lipunmyynnin ja erilaisiin tapahtumiin kohdistuvien matkojen johtavaksi toimijaksi Euroopassa. Osana tätä strategiaa aloitettiin LondonMusikaler.se. Sittemmin LondonMusikaler.se on käännetty kymmenelle eri kielelle ja se toimii kymmenessä eri maassa. Yksi näistä on Suomen lontoonmusikaalit.fi. Vuonna 2009 Ticmate lanseeraa myös erilaisiin tapahtumiin, esimerkiksi urheiluun, erikoistuneita sivustoja. Ticmate AB:n hallituksessa istuvat toimitusjohtaja Marcus Moeschlin sekä Ole Oftedal ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on pitkä kokemus yritysjohtajina ja hallituksen jäseninä niin kauppa-, matka- kuin media-alankin yrityksissä.