Lippuja: Cabaret
Alkaen 54,70 €

Cabaret

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.5 (2)

Cabaret the Musical on ehdoton musikaalielämys Lontoossa tänä vuonna. Liput Cabaretiin Lontoon West Endin pahamaineiselle Kit Kat Clubille voit varata täältä!

Kohokohdat

- Varmista lippusi klassiseen musikaaliin
- Valitse omat paikkasi
- Nauti tunnetusta musiikista
- Laula mukana suurien hittien tahtiin

Mitä odottaa?

Rufus Norrisin odotettu uudelleenversio hänen kaksi Olivier-palkintoa voittaneesta Cabaret-tuotannostaan, jonka pääosassa on kansainvälisesti tunnettu laulaja-lauluntekijä Will Young, joka tekee musiikkiteatteridebyyttinsä arvoituksellisen Emceen roolissa.

Vuonna 2002 Pop Idol -sarjan voittanut Will Young on ollut yksi Iso-Britannian suosituimmista ja menestyneimmistä musiikkiartisteista, joka on myynyt yli 9 miljoonaa albumia.

Cabaret sisältää näyttäviä koreografioita, häikäiseviä pukuja ja joitakin musikaalihistorian ikonisimpia kappaleita, kuten "Money Makes the World Go Round", "Two Ladies", "Maybe This Time" ja tietenkin "Cabaret".

Cabaret the Musical muuttaa vuoden 1931 Weimarin Berliinin räväkäksi ja huikaisevaksi dekadenssin tyyssijaksi. Sen synkässä keskiössä ovat pahamaineinen Emcee ja räväkkä Sally Bowles, jotka esiintyvät joka ilta arveluttavalla Kit Kat Klubilla. Vuonna 1966 ensi-iltansa saaneen Broadway-versiosta ja kuuluisasta elokuvaversiosta, jossa esiintyivät Liza Minnelli ja Oscar-voittaja Joel Grey, lähtien Cabaret on voittanut huikean määrän näyttämö- ja elokuvapalkintoja, muun muassa kahdeksan Oscaria, seitsemän BAFTA- ja 13 Tony-palkintoa.

Miten toimin?

Miten liput toimitetaan?
E-lippusi lähetetään sinulle suoraan sähköpostitse pian varauksen tekemisen jälkeen. Tuo tulostettu kopio teatteriin tai esitä lippu matkapuhelimeltasi.

Esitysajat

Maanantaista lauantaihin klo 19.30 Keskiviikkona ja lauantaina klo 14.30.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Kit Kat Club

Osoite
(At the Playhouse Theatre) Northumberland Ave London WC2N 5DE

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!