Stomp

Stomp

- Ambassadors Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 40.50

Jo 11 vuotta Lontoossa ohjelmistossa ollut Stomp on nyt vieläkin raikkaampi, nopeampi ja hauskempi kuin koskaan. 

Kohokohdat:
- Varmista pääsysi tähän jännittävään esitykseen
- Valitse itse paikkasi- Koe show, joka sopii kaikille
- Säästät lippujen hinnoissa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin 

Mitä Stomp on?
Stomp ei ole perinteinen musikaali, vaan enemmänkin show. Itse asiassa Stomp on 100% energiaa. 

Stompissa käytetään kaikkea Zippo-sytkäreistä muovipusseihin ja roskiksien kansista tiskialtaaseen luomaan räjähtävän upeita hyvän mielen rytmejä. Tätä ei voi kuvitella, se täytyy kokea. 

Tämä useita palkintoja voittanut show jaksaa hämmästyttää yleisönsä universaalin rytmin, komedian ja tanssin kielen avulla. 

Kesällä 2012 Stomp esiintyi Lontoon kesäolympialaisten päätösseremoniassa lumoten miljoonat katsojat. Stompissa on nyt uusi koreografia ja uusi musiikki ja se on pelkkää taikaa! 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin. 

Kenelle musikaali sopii?
Stomp on show kaiken ikäisille. Alle 4-vuotiaita lapsia ei kuitenkaan saa tuoda teatteriin. 

Mikä on show'n kesto?
Stomp kestää noin tunnin ja 40 minuuttia, ilman väliaikaa.

Erinomainen 4.7

4.7 33 customer reviews
Amazing performance.

It was much, much more than we expected. We liked the performance a lot.

Maisa, Espoo
SUN, 01 LOK 2017
4.7
Loistava kokomus!

Me molemmat, teini-ikäinen ja keski-ikäinen, pidimme kovasti STOMPista!

Raija, Kuopio
KES, 09 ELO 2017
4.7
Rytmin riemua

Jo toisen kerran kävin katsomassa Stompin, ja vaikka esitys oli säilynyt jokseenkin samana, eli uusia yllätyksiä ei ollut tarjolla, oli esitys virtuoosisuudessaan ja hauskuudessaan edelleen yhtä nautittava elämäys kuin ensimmäiselläkin kerralla. Lippujen lunastus voucheria vastaan teatterin kassalla kävi helposti ja nopeasti.

Outi, Kuhmo
TII, 08 ELO 2017
4.7
Stomp

Lippujen ostaminen ja tiketin vaihto lippuun onnistui ilman ongelmia ja jonotuksia. Stomp oli aivan loistava ja ennenkokematon esitys ja elämys! Esiintyjät antoivat kaikkensa ja yleisö nautti ja oli mukana. Olimme kolmen sukupolven voimin paikalla, ja kaikki, nuorimmasta 10-v vanhimpaan, olivat innoissaan hienosta esityksestä! Suosittelen.

Sirpa, Lahti
LAU, 29 HEI 2017
4.7
Yllättävä

Erilainen, hyvin toteutettu, yleisön mukaan ottava, inspiroiva esitys.

Ritva-liisa
SUN, 12 HEL 2017
4.7
Mieletön esitys! Ammattitaitoinen, viihdyttävä, hauska! Tunti 40 minuuttia meni kuin siivillä. Suosittelen ehdottomasti!!!

Merja, Kotka
SUN, 11 JOU 2016
4.7
Kokonaisvaltainen elämys

Tämä pitää kokea itse - kannattaa siis mennä katsomaan ja kuulemaan. Ihan parasta oli moniuloitteinen esitys, sanaton vuorovaikutus yleisön kanssa, yksilöiden huikeat suoritukset ja tiimityö.

Haija
PER, 18 MAR 2016
4.7
Stomp musikaali

Stomp- musikaalin esittäjät olivat erittäin taitavia ja todella tekivät musiikkia kaikesta mahdollisesta. Itse olisin kuitenkin kaivannut mukaan vähän enemmän vaihtelua tai erilaisuutta esim komiikkaa.

Pirjo, Espoo
PER, 21 LOK 2016
4.7
Stomp ei petä!

Stomp on mahtavaa tykitystä, kekseliäs ja hauska! Suosittelen lämpimästi kaikille! Korvatulpat kannattaa varmuuden vuoksi ottaa mukaan.

Minna
TII, 02 ELO 2016
4.7
Great show

Was even better than I expected!

Sari, Espoo
MAA, 14 MAA 2016
4.7
Odotukset täyttyivät

Olen nähnyt muutama vuosi sitten tämän ryhmän esityksen Suomessa. Oli tuolloin hyvä ja eipä pettänyt tälläkään kertaa. Esitys oli sopivan pitkä. Huumoria, taitoa ja ennen kaikkea energiaa riitti koko reilun puolentoista tunnin ajan. Kannattaa tutustua. Teatteri ok, tuolit istuttavat ja tarjoilu pelasi.

Harri
SUN, 13 MAA 2016
4.7
Uskomaton

Odotukseni eivät olleet kivinkaan korkealla, musikkia ämpäreillä??
MUTTA, konsertti oli aivan USKOMATTOMAN hyvä,
sisältäen SOPIVAN annoksen huumoria.
Voisin jatkaa ykistystä loputtomiin, se vaan oli PARASTA VIIHDETTÄ

Karl, Helsinki
SUN, 15 MAR 2015
4.7
Viihdyttävä kokemus

Ei voi kuin ihailla esiintyjiä ja sitä, miten he osasivat ottaa yleisönsä. Korvatulpat kannattaa ottaa mukaan.

Riitta, Jämsä
SUN, 01 MAA 2015
4.7
Mahtava kokemus!

Stomp oli huikean hieno kokemus. Taitavat esiintyjät ja mukaansa tempaava rytmi. Näkyvyys parvelta oli hyvä, mutta jalkatilat olivat pitkäjalkaiselle miehelle tosi ahtaat. Ostimme liput etukäteen netistä ja kaikki sujui hyvin. Mukanamme oli 14 vuotias, joka myös piti esityksestä.

Pirkko, Langelmaki
SUN, 01 MAA 2015
4.7
Upea Stomp

Stomp-musikaali oli kerrassaan aivan upea. Rytmit ja kehonkieli oli vertaansa vailla. Vuorovaikutus yleisön kanssa oli humoristista ja mukaansatempaavaa. Suosittelen kaikille ja mikä parasta - kielitaitoa ei tarvita, vain silmät, korvat ja mieli avoinna!

Helena, Jyväskylä
MAA, 29 JOU 2014
4.7
Stomp

Upea esitys, myös 13-vuotiaan lapsenlapseni mielestä. Ei kielimuuria :)

Anneli, Tuiskula
SUN, 26 LOK 2014
4.7
Loistava STOMP!

Stomp oli rytmin ja ajoituksen juhlaa. Esitys sopii vauvasta vaariin kunhan muistaa ottaa vauvalle korvatulpat, koska esitys on desibeleiltään hyvin voimakas. Esityksen sisältö on ajoittain hyvin humoristinen eli oikein viihdyttävä. Katsomossao oli paljon eri maiden opiskelijoita ja koululaisia ja tunnelma oli koko ajan katossa. Stompin työryhmä ottaa hienosti katsojat huomioon ja käyttää sitä ajoittain jopa soittimena. Esitys on ehdoton valinta teini-ikäisille katsojille, joita on vaikea saada kulttuurin ääreen, ainakain oma 14-vuotias poikani oli aivan haltioissaan. Viihdyin hyvin myös itse. Esitys ei sisällä väliaikaa eli tunnelmaa ri rikota turhalla tauoilla.

Tuula, Tampere
MAA, 20 LOK 2014
4.7
Stomp vie mukanaan

Olen nähnyt esityksen Helsingin Kulttuuritalolla 12 vuotta sitten. Ryhmä oli Lontoossa pienempi, mutta ei se menoa haitannut. Suosittelen lämpimästi. Esitys sopii mainiosti myös alakouluikäisille, koska sanoja ei käytetä.

Minna, Lohja
KES, 06 ELO 2014
4.7
Stomp

Taidokasta, humoristista, komeaa! Mukaansa tempaavia rytmejä. Hauskaa vuorovaiktusta yleisön kanssa. Kertakaikkiaan hieno esitys! Oikeastaan aika vaikea kuvailla tätä kokemusta, se pitää kokea. Ehdottomasti suosittelen tätä!

Tarja, Littoinen
TII, 20 TOU 2014
4.7
Great show for both adults and children

We have seen the show in Finland about 10 years ago. It was now even better and worth all the money. Our children enjoyed it enormously, twelwe year old boy said, it was the best show ever.

Kirsi, Klaukkala
SUN, 04 TOU 2014
4.7
Taitava ja huumoria sisältävä esitys

Esitys oli erittäin hyvä. Kahdeksan hengen ryhmä esitti uskomattomalla taidolla sen mitä kaikkea voi rytmikkäästi rapistellä, koputella, naputella, paukutella, rummuttaa, jopa stendareilla :-). Yleisössä oli pieniäkin lapsia, jotka nauroivat raikuvasti ryhmän sanattomalle huumorille. Sopii myös englantia taitamattomille, koska siinä ei puhuta, vaan kommunikoidaan eleillä. Suosittelen lämpimästi "vauvasta vaariin".

Pirjo, Helsinki
TII, 29 HUH 2014
4.7
Stomp

Ihan täydellinen, viihdyttävä, hauska ja monipuolinen! koko perhe nautti todella kovasti ja aika kului kuin siivillä. Varaussysteemi toimi täysin moitteetta ja oli erittäin kätevä :)

Heli, Joensuu
SUN, 09 MAA 2014
4.7
Stomp oli todella upea kokemus!

Stompia ei mielestäni voi ihan kutsua musikaaliksi, mutta musiikillista ilotulitusta se oli alusta loppuun asti! Aivan käsittämätöntö, mistä ja millä muusiikkia voi tehdä! Suosittelen kaikille, jotka haluavat rennon musiikki kokemuksen "with a twist"

Marika, Sipoo
MAA, 10 HEL 2014
4.7
erilainen musikaali

todella hyvin toteutettu esitys. esiintyjät ammattitaitoisia, taitavia, rytmisiä Nähtiin notkeita ja rohkeita suorituksia. kunto oli esiintyjillä kohdallaan. Esiintyjien suoritukset pelasivat saumattomasti yhteen. kiinnostava esitys alusta loppuun. huippu kamaa. suosittelen.

Merja, Iisalmi
SUN, 12 TAM 2014
4.7
Stomp, suositellaan jyrkästi!

Häkellyttävän hieno body ym. percussion-esitys, kestoltaan 1´40´´, ei väliaikaa. Sopii myös pikkulapsille about viidestä vuodesta ylöspäin.

Viitasaari, Tampere
TII, 07 TAM 2014
4.7
Taidokasta rytmi-ilottelua

Aika kului kuin siivillä. Stomp oli kerrassaan mukaansa tempaavaa, taiturillista, hauskaa ja mielikuvituksekasta katsottavaa ja kuunneltavaa. Ainoa miinus oli muutama desibeli-piikki, joissa ehkä kuuloa joutui vähän varjelemaan.

Riitta, Kokkola
MAA, 18 MAR 2013
4.7
Mahtava show!

Kävin katsomassa Stompin Lontoon Ambassador- teatterissa. Esitys oli aivan loistava ja piti otteessaan alusta loppuun. Esiintyjät olivat todella taitavia ja ottivat yleisön hienosti mukaan. Ainoa miinus oli se, että salista oli loppua loppuvaiheessa happi. Muuten kaikki odotukseni ylittyivät.

Emma-lotta, Helsinki
TII, 08 LOK 2013
4.7
Täsmällistä!

Näki, että esitys on ollut ohjelmistossa jo pitkään. Seuraamiseen ei tarvita kielitaitoa. Sopivassa määrin huumoria taidokkaissa esityksissä. Uskomattomia välineitä esityksen toteuttamisessa.

Raimo, Loimaa
SUN, 29 SYY 2013
4.7
Huikea esitys

Uskomaton koordinaatiokyky yhdistyneenä rytmitajuun lisättynä isolla kauhallisella huumoria teki tästä esityksestä aivan mahtavan. Nauroimme ja taputimme rytmissä ja rytmittä :).

Mia, Lieto
KES, 11 SYY 2013
4.7
Erinomaista viihdettä, suosittelen!

Rytmien ilotulitusta joka ei kyllä jättänyt ketään kylmäksi. Harvoin näkee yleisön näin kokonaisuudessaan innostuvan mistään.En ole mikään musikaali-ihminen mutta tätä voin todella suositella kaikille. Eli mies, jos vaimosi on päättänyt sinut viedä Lontoossa musikaaliin niin valitse tämä! Jos olet käytät festareilla korvatulppia niin ota ne matkaan, rumpuosiossa mekkala on melkoinen.

Anssi, Tampere
KES, 24 HEI 2013
4.7

Stomp ArvostelutStomp Arvostelut

"This unique percussion and dance show has evolved over the last 11 years from humble street theatre in Brighton into a worldwide, multimedia sensation"
The Stage


"Pure Stage Magic"
Sunday Telegraph


"Entrancing, Exhilarating...Terrific"
The Independent


 

4.7

Erinomainen 4.7

33 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Ambassadors Theatre
West Street
London
WC2H 9ND

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday, Thursday, Friday and Saturday 8pm

Matineat
Thursday and Saturday, 3pm, Sunday 3pm and 6pm.

Ensimmäinen esityspäivä
2018-01-02

Varaus päättyy
2018-01-03

Kesto:
1 hour 40 minutes

Saapumisohjeet


(5mins) Take Cranbourn Street away from Leicester Square until St Martin’s Lane, where you head left up to West Street. The theatre’s on your left past St Martin’s Theatre.

Katso karttaa Katso karttaaOstoskoriin