Disney On Ice: Dream Big - O2

Disney On Ice: Dream Big - O2

- The O2 Arena

Hinta/henkilö alkaen € 54.70

Rohkeus rokan syön, ja täyttää jäisen lavan Disneyn pelottomimpien unelmoijien muodossa, kun Disney On Ice presents Dream Big -show saapuu kaupunkiin. Koe tämä uskomaton show Lontoon Wembley Arenalla!

Kohokohdat:
- Koe uskomaton Disney On Ice -jääshow
- Lähde Vaianan ja Mauin kanssa heidän huikealle seikkailulle
- Seuraa Tähkäpään hiuksia nostattavaa tarinaa
- Matkusta Arendelleen yhdessä Annan, Elsan ja Olafin kanssa
- Juhlista Mikki Hiiren 90-vuotissyntymäpäiviä

Disney On Ice presents Dream Big
Lähde ensimäistä kertaa Euroopassa pelottoman Vaianan ja mahtavimman tunnetun puolijumala-Mauin kanssa seikkailuntäyteiselle matkalle palauttamaan Te Fitin varastettu sydän - näe kaikki tämä livenä jäällä! Näe Tähkäpään hiuksia nostattava kamppailu, jotta hän pääsisi näkemään leijuvat valot.

Matkusta Annan, Elsan ja Olafin kanssa vuoristoiseen Arendelleen, jossa dramaattinen versio sisarusrakkaudesta pelastaa valtakunnan. Koe itse Jasminen, Arielin, Auroran, Bellen ja Tuhkimon vahvuus, pelottomuus ja hyväsydämisyys, jotka ovat inspiroineet aina uusia sukupolvia.

Jos saavut paikalle aikaisin, voit lisäksi osallistua Walt Disneyn alkuperäisen haaveilijan, Mikki Hiiren 90-vuotissyntymäpäiville.

Korkealentoiset hypyt, hengästyttävän taidokas luistelu ja rakastetut Disneyn hahmot tekevät Disney On Ice presents Dream Big -show'sta elämyksen, jota perheesi ei voi unohtaa.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Wembley Arenalle.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Hae
Tapahtumapaikan tiedot

The O2 Arena
Peninsula Square
London
SE10 0DX

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Wednesday to Friday 7pm, Saturday and Sunday 6.30pm

Matineat
Saturday and Sunday 11am and 2.45pm

Ensimmäinen esityspäivä
2018-12-26

Varaus päättyy
2019-01-06

Kesto:

Saapumisohjeet


The exit to North Greenwich tube station is designed to come out onto the outside foyer of the O2. Just follow the crowd!

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin