Big Fish

Big Fish

- The Other Palace

Hinta/henkilö alkaen € 74.60

Miltä tuntuisi todella tuntea oma isäsi? Tapaa Edward Bloom, jonka osassa nähdään Emmy-, Tony- ja Golden Globe -voittaja Kelsey Grammer. Koe tarina tavallisesta miehestä ja hänen ei-niin-tavallisesta isästään.

Kohokohdat:
- Koe Big Fish The Musical 
- Valitse omat paikkasi
- Näe Fraiseristä tuttu Kelsey Grammer livenä 
- Nauti upeista musiikkisovituksista

Big Fish The Musical
Pojan isällä on ollut tapana kertoa hänelle kauniita tarinoita täynnä rakkautta ja kuvitelmia, mutta pojan kyseenalaistaessa isänsä kertomukset ja vaatiessaan saada tietää mikä on totta ja mikä tarua, he päätyvät vaikuttavalle matkalle, joka muuttaa molempia lopullisesti. 

Musikaalisovitus on tehty rakastetun kirjan ja Tim Burtonin elokuvan pohjalta, ja sen on ohjannut Nigel Harman. Kauniista musiikkinumeroista vastaa Tony-ehdokas Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party). Käsikirjoitus on John Augustin (Jali ja suklaatehdas) käsialaa.

Musikaali saapuu The Other Palaceen rajoitetun joulusesongin ajaksi. Big Fish The Musicalin sydämeen ja humaaniuteen vetoava tarina saa jokaisen katsojan arvostamaan lähimmäisiään vielä enemmän. 

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaathan lippusi ja ota se mukaasi teatteriin.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

The Other Palace
12 Palace Street
London
SW1E 5JA

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2017-12-27

Varaus päättyy
2017-12-27

Kesto:

Saapumisohjeet


Ostoskoriin