Lippuja: Pretty Woman -musikaali
Alkaen 177,90 €

Pretty Woman -musikaali

Vapahtaa
Poista tallennetut

Mikäli pidät 90-luvun tästä klassikkoelokuvasta, jonka pääosissa nähdään Julia Roberts ja Richard Gere, haluat ehdottomasti kokea Pretty Woman -musikaalin! Näe esitys Lontoon West Endissä ja koe uudelleen tämän romanttisen tarinan taika, jossa kaksi täysin eri maailmaa kohtaavat. Musikaalin kappaleiden taustalla ovat Bryan Adams (kyllä, se Bryan Adams) ja Jim Vallance. Vivian Wardia lainaten, tämän show'n ohittaminen olisi ”iso virhe. Suuri. Valtava!"

Kohokohdat

- Näe suosikkielokuvan takana olevan tiimin kirjoittama musikaali

- Kuule Bryan Adamsin ja Jim Vallancen uusia kappaleita

- Näe ikonisia kohtauksia ja asuja 

- Koe 90-luvun suosikkielokuvasta tuttu sydäntä lämmittävä tarina

Mitä odottaa?

Pretty Woman -musikaalin käsikirjoitus on alkuperäisen elokuvan ohjaajan, Garry Marshallin sekä käsikirjoittajan, J.F. Lawtonin käsialaa. Musiikin ovat säveltäneet Grammy-voittaja Bryan Adams ja hänen pitkäaikainen lauluntekokumppani Jim Vallance. Musikaalin ohjauksen ja koreografioiden takana on kaksinkertaisen Tony-palkinnon voittaja, Jerry Mitchell (tunnettu Broadway-musikaaleista Legally Blonde ja Hairspray). Kyseessä on hyvin erityinen musikaali - aivan kuten tarina sen taustalla!

Tultuaan tyttöystävänsä jättämäksi, vaikutusvaltainen liikemies Edward Lewis lähtee kaupunkiin hukuttamaan surunsa. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että hänen elämänsä tulee muuttumaan kysyessään tietä naiselta kadulla. Nainen, Vivian Ward, on prostituoitu, jolla on kultainen sydän. Hän ja Edward päätyvät nopeasti järjestelyyn, jossa hän seuraa miestä hänen julkisiin esiintymisiin. Vaan pysyykö järjestely puhtaasti pelkkänä liiketoimintana vai pääsevätkö nautinto ja jopa rakkaus yllättämään heidät?

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Tärkeää tietoa

- Musikaali sisältää ajoittain ​​seksuaalisia viitteitä. Katsojien on oltava vähintään 12-vuotiaita.

Sopiiko tämä minulle?

If you love the original movie, fun and romantic stories, this is the musical for you!

Esitysajat

Ma-la: 19.30

Ke-la: 14.30

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Näytöksen tiedot

COVID-19 Status:
Upon arrival to the theatre, all members of your party over the age of 14 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Saapumisohjeet

Piccadilly Theatre

Osoite
16 Denman Street London W1D 7DY

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!