Lippuja: Pretty Woman -musikaali
Alkaen 67,40 €

Pretty Woman -musikaali

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (34)

Mikäli pidät 90-luvun tästä klassikkoelokuvasta, jonka pääosissa nähdään Julia Roberts ja Richard Gere, haluat ehdottomasti kokea Pretty Woman -musikaalin! Näe esitys Lontoon West Endissä ja koe uudelleen tämän romanttisen tarinan taika, jossa kaksi täysin eri maailmaa kohtaavat. Musikaalin kappaleiden taustalla ovat Bryan Adams (kyllä, se Bryan Adams) ja Jim Vallance. Vivian Wardia lainaten, tämän show'n ohittaminen olisi ”iso virhe. Suuri. Valtava!"

Kohokohdat

- Näe suosikkielokuvan takana olevan tiimin kirjoittama musikaali
- Kuule Bryan Adamsin ja Jim Vallancen uusia kappaleita
- Näe ikonisia kohtauksia ja asuja 
- Koe 90-luvun suosikkielokuvasta tuttu sydäntä lämmittävä tarina

Mitä odottaa?

Pretty Woman -musikaalin käsikirjoitus on alkuperäisen elokuvan ohjaajan, Garry Marshallin sekä käsikirjoittajan, J.F. Lawtonin käsialaa. Musiikin ovat säveltäneet Grammy-voittaja Bryan Adams ja hänen pitkäaikainen lauluntekokumppani Jim Vallance. Musikaalin ohjauksen ja koreografioiden takana on kaksinkertaisen Tony-palkinnon voittaja, Jerry Mitchell (tunnettu Broadway-musikaaleista Legally Blonde ja Hairspray). Kyseessä on hyvin erityinen musikaali - aivan kuten tarina sen taustalla!

Tultuaan tyttöystävänsä jättämäksi, vaikutusvaltainen liikemies Edward Lewis lähtee kaupunkiin hukuttamaan surunsa. Hänellä ei ole aavistustakaan siitä, että hänen elämänsä tulee muuttumaan kysyessään tietä naiselta kadulla. Nainen, Vivian Ward, on prostituoitu, jolla on kultainen sydän. Hän ja Edward päätyvät nopeasti järjestelyyn, jossa hän seuraa miestä hänen julkisiin esiintymisiin. Vaan pysyykö järjestely puhtaasti pelkkänä liiketoimintana vai pääsevätkö nautinto ja jopa rakkaus yllättämään heidät?

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Tärkeää tietoa

- Musikaali sisältää ajoittain ​​seksuaalisia viitteitä. Katsojien on oltava vähintään 12-vuotiaita.

Esitysajat

Ma-la: 19.30
Ke-la: 14.30

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Savoy Theatre

Osoite
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!