Lippuja: Tina - The Tina Turner Musical
Alkaen 62,60 €

Tina - The Tina Turner Musical

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (356)

Tennesseen Nutbushista vaatimattomista lähtökohdista tiensä Rock'n'Rollin kuningattareksi raivanneen Tina Turnerin elämä on todellinen tuhkimotarina: hän ei vain rikkonut sääntöjä vaan kirjoitti ne uusiksi. Nyt voit nauttia uudesta hittimusikaalista, joka kertoo hänen tarinansa!

Kohokohdat

- Koe TINA - The Tina Turner Musical
- Tutustu Tina Turnerin tarinaan, jota ei ole vielä kokonaisuudessaan kerrottu 
- Nauti hänen hittimusiikistaan
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

Koe TINA - The Tina Turner Musical
Musikaaliuutuus on toteutettu yhteistyössä itse Tina Turnerin kanssa, ja se kertoo vielä tuntemattomia puolia naisesta, joka uskalsi vastustaa ikäänsä, sukupuoleensa ja taustaansa liitettyjä rajoituksia. Tina Turner on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista, jonka liveshow'n on nähnyt miljoonia katsojia ja joka on voittanut urallaan 11 Grammyä sekä myynyt sooloartisteista kaikkien aikojen eniten konserttilippuja.

TINA, The Tina Turner-musikaalissa esitetään hänen rakastetuimpia kappaleitaan. Musikaali on Olivier Award-voittaja Katori Hallin käsikirjoittajama ja sen on ohjannut kansainvälisesti arvostettu Phyllida Lloyd.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Esitysajat

Tuesday at 7.00PM
Wednesday - Saturday at 7.30PM
Thursday & Saturday at 2.30PM
Sunday at 3.00PM

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 40 minuuttia

Näytöksen tiedot

Tina Turner on legenda, joka tunnetaan musiikkimaailmassa ikonisena musiikkiartistina ja esiintyjänä. Tina Turner inspiroi ja opetti monia ihmisiä ympäri maailmaa elämäntarinansa ja musiikkinsa kautta löytämään voimaa itsestään. Tämä menetys kouraisee syvältä, sanat eivät pysty ilmaisemaan tunteitamme. Kun suremme tämän legendaarisen naisen poismenoa, hänen perintönsä elää yhä niin monella kauniilla tavalla. Rakkautemme, ajatuksemme ja rukouksemme ovat Tinan perheen luona.
TINA: The Tina Turner Musical on todellinen ylistys tälle poikkeukselliselle naiselle, ja surun läpikin juhlistamme hänen elämäänsä, lahjakkuuttaan ja elämäniloa.

Saapumisohjeet

Aldwych Theatre

Osoite
Altwych Theatre 49 Aldwych London WC2B 4DF

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!