Lippuja: Les Misérables

Les Misérables

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (644)

Näe palkittu musikaali Les Misérables Lontoon West Endissä! Kuule kaikki ikoniset kappaleet ja koe tarina yksipuolisesta rakkaudesta, ystävyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Tämä suosittu musikaalitulkinta Victor Hugon 1862-vuoden romaanista, joka tunnetaan myös nimellä Les Mis, sai ensi-iltansa Ranskassa 80-luvulla.

Kohokohdat

- Varmista paikkasi tähän maailmankuuluun musikaaliin

- Nauti klassisesta musiikista

- Kuule kaikki tunnetut kappaleet

- Koe Victor Hugon upea tarina

- Valitse paikkasi

Mitä odottaa?

Tarina alkaa vuonna 1815, jolloin Jean Valjean vapautetaan vankilasta 19 vuoden jälkeen. Valjean yrittää tulla paremmaksi mieheksi, mutta armoton poliisi Javert haluaa edelleen pitää Valjeania vastuussa teoistaan. Rikottuaan ehdonalaistaan, Javert metsästää Valjeania vuosikymmenien ajan. Kun Valjean suostuu hoitamaan Fantinen, tehdastyöläisen, nuorinta tytärtä Cosettea, heidän elämänsä muuttuvat pysyvästi.

Les Misérablesin on kirjoittanut Victor Hugo, joka on tunnettu myös Notre Damen kellonsoittaja -teoksestaan. Les Misérables julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1862, ja se on tarina rikkoutuneista unelmista, yksipuolisesta rakkaudesta, toivosta, uhrauksista, oikeudenmukaisuudesta ja moraalista - se on ajaton testamentti ihmisen selviytymisestä.

Musikaalin on tuottanut Cameron Mackintosh. Miehen legendaarinen Boublilin ja Schönbergin Les Misérables -tuotanto on maailmanlaajuinen hitti. Claude-Michel Schönberg on sekä Les Misérablesin että Miss Saigonin kirjoittaja ja säveltäjä, yhteistyössä Alain Boublilin kanssa.

Les Misérablesin on nähnyt yli 70 miljoonaa ihmistä 43 maassa ja 22 kielellä ympäri maailmaa, ja se on edelleen uskomattoman suosittu! Esitys kattaa kappaleet 'I Dreamed A Dream', 'On My Own', 'One Day More' ja 'Do Hear The People Sing?.' Tämä todella on ainutlaatuinen musikaali!

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Sopiiko tämä minulle?

Les Misérables on kaiken ikäisille sopiva musikaali, mutta lasten tulee olla ainakin 3-vuotiaita päästäkseen esitykseen. Musikaalia kuitenkin suositellaan yli 7-vuotiaille. Jos lapset aiheuttavat häiriötä, heitä huoltajineen voidaan pyytää poistumaan.

Esitysajat

Ma-la: 19.30

Ke ja la: 14.30

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 50 minuuttia

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Sondheim Theatre

Osoite
51 Shaftesbury Avenue London W1D 6BA

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!