Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Suosituimmat kategoriassa Musikaalit Lontoossa

Katso kaikki musikaalit

ABBA Voyage

ABBA Voyage sai ensi-iltansa Lontoossa 27. toukokuuta 2022 eli lähes 50 vuotta sen jälkeen, kun ABBA voitti Englannin Brightonissa Euroviisut vuonna 1974 hittikappaleellaan "Waterloo". Sen jälkeen ABBA on julkaissut valtavan määrän hittejä, kunnes he lopettivat vuonna 1982 tai menivät "tauolle", kuten he itse asian ilmaisivat.

Siitä on siis aikaa, kun ABBA viimeksi teki musiikkia yhdessä. Mutta nyt he ovat päättäneet, että "tauko" on ohi ja on aika ”palata lavalle" yhdessä jälleen.

Itse asiassa ABBA:n tärkein innoittaja uuden musiikin levyttämiseen on ABBA Voyage: ABBA on ollut tiiviisti mukana luomassa mitä eriskummallisinta ja näyttävintä konserttia – jotain, josta ei ole edes osattu uneksia aikaisemmin. ABBA Voyage -konsertissa kuullaan paljon yhtyeen suuria hittejä sekä joitakin uusia kappaleita.

Joten istu paikallesi yleisön joukkoon ja rentoudu tai tanssi tanssilattialla lavan edessä ja näe, kuinka ABBAn digitaaliset avatarit esiintyvät Lontoossa konserttia varten rakennetulla areenalla.

ABBA kutsuu konserttia yksinkertaisesti nimellä "Voyage". Tätä upouutta tekniikkaa ei ole koskaan ennen nähty livenä. ABBAn jäsenet ”palaavat” lavalle nuorina avatarien avulla, ja näin ABBA matkustaa tulevaisuuteen.

ABBA Voyagea tai konsertin luomiseen käytettyä tekniikkaa ei ole helppo kuvailla sanoin, sillä, kuten sanottu, tämä kaikki on tehty ensi kertaa maailmassa – se on siis yksinkertaisesti koettava itse.

ABBA Voyage on ennennäkemätön ja ihmeellinen konsertti, joka on ehdottoman näkemisen arvoinen kaikille iästä riippumatta! Meiltä hankit lippuja konserttiin, sekä istumapaikka- että seisomapaikkalippuja tanssilattialle, ja jos haluat saapua paikalle tyylillä ja ohittaa jonon ABBA-areenalle, tarjoamme myös konserttilippuja, joihin sisältyy meno-paluukuljetus Lontoon keskustasta.

The Winner Takes It ALL!

Ticmate Charity

ABBA Voyage

Hei ABBAn ystävä!
Täältä voit varata ABBA Voyage -lippuja sekä tanssilattialle että istumapaikoille.

Tai voit aloittaa bileet jo Lontoossa varaamalla ABBA-konserttiliput luksusbussikuljetuksella Lontoon keskustasta. Näin pääset tyylikkäästi ABBA-areenalle ja takaisin Lontooseen. LISÄETUNA sinulla on etuoikeus päästä jonon ohi ABBA-areenalle, joten sinulle jää enemmän aikaa virittäytyä oikeaan tunnelmaan ja valmistautua tanssimaan ja laulamaan sydämesi kyllyydestä.

Valitse sopivimmat liput Lontoon upeaan ABBA Voyage -konserttiin.
The winner takes it all!

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 4 (4)