Lippuja: Be More Chill

Be More Chill

Alkaen 29,90 €

Näe palkittu musikaali Be More Chill West Endissä Lontoossa. Se on rakkaustarina yllättävällä käänteellä: poika, tyttö ja supertietokone pojan pään sisällä. Kappaleet, kuten "Michael in the Bathroom" ja "The Pants Song" takaavat, että naurat vatsasi kipeäksi. Musikaali osoittaa myös kuinka voimakas ihmismieli voi olla.

Kohokohdat

- Näe palkittu musikaali

- Valitse paikkasi

- Ihastu Ned Vizzinin sci-fi -romaaniin perustuvaan musikaaliim

- Näe Broadwaylta tuttu esitys

Mitä odottaa?

Kansainvälisen suosion saavuttanut Be More Chill sisältää Tony-ehdokkuuden saanutta musiikkia ja mieltä kutkuttavan juonen päässämme kilpailevista äänistä.

Tämä alkuperäinen ja hilpeä esitys saapui musiikkiteatterimaailmaan vuonna 2015 ja on siitä lähtien vaikuttanut joukkoihin ihmisiä. Yleisöt ympäri maailman ovat samaistuneet tarinaan rakastettavasta nörtistä, joka saa meidät kysymään: kuinka pitkälle menisit tullaksesi hyväksytyksi?

Jeremy, lukio-opiskelija, jota kiusataan päivittäin, haaveilee sopeutumisesta viileiden lasten joukkoon. Hän haluaa erityisesti tehdä vaikutuksen ihastukseensa Christineen. Kun Jeremy saa käsiinsä SQUIP-nimisen supertietokoneen, näyttää siltä, ​​että ratkaisu hänen ongelmiinsa on löytynyt!

SQUIP:illä on kyky päästä hänen päähänsä ja kertoa hänelle, mitä tehdä suosion kasvattamiseksi. Sen ensimmäinen käsky? "Ole chillimpi." Mutta mitä seurauksia SQUIP:in käyttö aiheuttaa sekä Jeremylle että muille koulun lapsille? Ja onko tämä laite enemmän kuin Jeremy pystyy edes ajatella?

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Tärkeää tietoa

- Be More Chill -musikaalia suositellaan yli 12-vuotiaille, sillä se sisältää voimakasta kielen käyttöä sekä teemoja, jotka eivät ehkä sovellu lapsille.

- Alle 4-vuotiaita lapsia ei saa tuoda teatteriin.

Sopiiko tämä minulle?

Tämä musikaali sopii erityisesti kaikille scifin ja komedian ystäville!

Esitysajat

Ti-la: 19.30

To ja la: 14.30

Su: 16.00

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

The Other Palace

Osoite
12 Palace St, Westminster London SW1E 5JA

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!