Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Koe musikaalit Lontoossa

Tervetuloa lontoonmusikaalit.fi-sivustolle. Täällä musikaalien ystävät voivat varata liput etukäteen Lontoon musikaaleihin. Maksaa voit omalla valuutallasi. Meidän kauttamme varaat liput helposti, nopeasti ja turvallisesti Lontoon upeimpiin ja suosituimpiin musikaaleihin.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: On Your Feet!

On Your Feet!

4.0 (2)
Alkaen € 19.3
Hänen heleä äänensä. Hänen kumppaninsa näkemys. Heidän tarinansa. Gloria ja Emilio Estefanin jättihittejä sisältävä musikaali saapuu Lontooseen suoraan Broadwayltä vain rajoitetuksi ajaksi.

Kohokohdat:
- Koe On Your Feet! livenä Lontoossa
- Nauti ikonisesta popmusiikista
- Valitse omat paikkasi

On Your Feet! the Musical
On Your Feet! perustuu ja on saanut innoituksensa Emilion ja Glorian rakkaustarinasta. Musikaali kertoo heidän tarinansa aina Kuuban kotikonnuilta Miamin kaduille ja sieltä kansainväliseen supertähteyteen. 

Tämä mieltä nostattava musikaali sisältää joitakin aikakautensa ikonisimpia popkappaleita, kuten Rhythm Is Gonna Get You, Conga, Get On Your Feet, Don’t Want To Lose You Now ja 1-2-3.

Musikaalin on ohjannut kaksinkertainen Tony Award -voittaja Jerry Mitchell (Kinky Boots, Legally Blonde), koreografiasta vastaa Olivier Award -voittaja Sergio Trujillo (Jersey Boys) ja käsikirjoituksesta Academy Award -voittaja Alexander Dinelaris (Birdman).

26 Grammyn voittaja Gloria Estefan on myynyt yli 100 miljoonaa levyä ympäri maailman. Emilio Estefan on pioneeriyritys Miami Sound Machinen perustajajäsen, joka loi aivan uuden lationo-crossover soundin yhdistäen tarttuvia kuubalaisia rytmejä amerikkalaiseen pop- ja discomusiikkiin.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Erittäin hyvä: 4.0 – 2 Arvostelut

Mobiililippu hyväksytään

Saapumisohjeet

Coliseum Theatre

Osoite
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!