Disneyn The Lion King - Lontoo

Disneyn The Lion King - Lontoo

- Lyceum Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 47.50

Näe Disneyn unohtumaton perhe-elokuva Leijonakuningas musikaali-versiona Lontoossa. Musikaalissa kuullaan Elton Johnin musiikkia ja se on yksi historian hienoimmista musikaaleista, joita on esitetty Lontoossa - tai ehkä koko maailmassa.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän älyttömän suosittuun musikaalin
- Valitse itse paikkasi
- Nauti Elton Johnin musiikista
- Vaikutu Julie Taymorin ylistetystä ohjauksesta
- Nauti koko perheen musikaalista

Mistä Lion King -musikaali kertoo?
Kun nuori leijonaprinssi Simba syntyy, hänen ilkeä Scar-setänsä putoaa vallanperimysjärjestyksessä Simban taakse. Scar suunnittelee tappavansa sekä Simban että tämän isän, kuningas Mufasan, ja tämän jälkeen julistautuvansa kuninkaaksi. Simba jää henkiin, mutta hänen uskotellaan aiheuttaneen isänsä kuoleman ja Simba päättäkin paeta valtakunnasta.

Lion King on uskomattoman hieno musikaali ja yksi suosituimmista musikaaleista niin Lontoossa kuin New Yorkissakin.

Lion Kingissa savanni herää eloon Lontoon West Endissä! Musikaalissa kuullaan muun muassa 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' ja 'Can You Fell the Love Tonight'.

Tiesitkö tämän Lion Kingista?

Musikaalin maailmanensi-ilta oli Lontoossa lokakuussa 1999 ja siitä lähtien musikaalia on esitetty useissa isoissa kaupungeissa ympäri maailman. Musikaali on voittanut peräti 6 Tony Awardia Broadwaylla, saanut Evening Standardin palkinnon vuoden teatteritapahtumana ja se on ollut ehdolla peräti kahdeksan Olivier Awardsin saajaksi.

Muita koko perheen musikaaleja Lontoossa ovat: Mamma Mia 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kuinka kauan musikaali kestää?
Lion King kestää 2 tuntia 30 minuuttia. Esityksessä on väliaika.

Kenelle esitys sopii?
Lion King on koko perheen musikaali, jota suositellaan yli 6-vuotiaille. Huomioithan, että alle 3-vuotiaita ei saa tuoda teatteriin.

Minkälainen tiimi musikaalin takana on?
Tekstistä ja musiikista vastaavat Tim Rice ja Elton John. Tämän musikaaliversion ohjaa Julie Taymor. Hän on itse asiassa ensimmäinen naispuolinen ohjaaja, joka on voittanut "parhaan musikaaliohjaajan" Tony Awardin.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että esityksessä käytetään välkkyviä strobovaloja.

Erinomainen 4.7

4.7 98 customer reviews
Leijonakuningas musikaali, Lontoo

Upea musikaali ja loistavat paikat:)

Sirpa
KES, 07 MAR 2018
4.7
Upea kokemus

Lippujen ostaminen kauttanne oli todella helppoa ja kätevää. Itse näytös oli loistava. Esiintyjät olivat taitavia ja monipuolisen lahjakkaita. Näyttämösovitus puvustusta ja lavastusta myöten oli upea. Esitys sykähdytti ja sen voisi mennä katsomaan uudelleenkin. Olin varannut paikat ylhäältä melko takaa ja aluksi hieman rupesi huimaamaan, kun yläkatsomo on aika korkealla ja nousee jyrkästi. Mutta sieltä näki kokonaisuuden hyvin ja jos halusi katsoa tarkemmin jotain yksityiskohtaa, niin edessäolevan istuimen selkänojasta sai punnalla ottaa kiikarit, joilla pystyi tiirailemaan näyttämölle. Suosittelen tätä esitystä lämpimästi kaikille musikaalin ystäville. Poistuin katsomosta esityksen jälkeen erittäin tyytyväisenä.

Jaana, Vantaa
MAA, 22 LOK 2018
4.7
Colourfull

Refreshing music

Juhani, Vantaa
LAU, 20 LOK 2018
4.7
Kommentti

Ihan kiva ja hyvin tehty!

Pekka, Espoo
LAU, 14 HEI 2018
4.7
Upea esitys

Lavastus, puvustus ja näyttelijät, kaikki todella vaikuttavaa. Viihdyimme.

Tuija, Lahti
KES, 23 TOU 2018
4.7
Wau!!

Siis, niin upee kokonaisuutena, lavasteet, puvustus ja esitys !!

Pirjo, Tampere
SUN, 29 HUH 2018
4.7
Lion King 16.1.2018

Musikaali oli todella vaikuttava spektaakkeli ja esiintyjät huippuluokkaa. Lippujen lunastaminen kävi suht sujuvasti. Teatteri oli sinällään hieno ja arvokas vanha rakennus, mutta istuimet ahtaat ja epämukavat, ja grand circle -paikoille joutui kiipeämään melkoisen määrän portaita.

Leena, Tampere
PER, 19 TAM 2018
4.7
sopi meille kaikille 8-62v

Ihana esitys,kylmät väreet kulki iholla ja varsinkin 8 v oli lumoutunut. Aivan huippu puvustus ja uskomaton kokonaisuus, suosittelen ehdottomasti !
Lippujen varaus tosi vaivatona, ohjeet olivat selkeät ja kaikki sujui mallikkaasti.

Taru, Tampere
MAA, 15 TAM 2018
4.7
Sanoinkuvaamattoman kaunis!

En ole ikinä ole kokenut vastaavaa. Jo pelkkä yleisössä istuminen, vaikkakin ihan ylimmällä rivillä, oli kokemus, sillä yleisö eli ja hengitti näytöstä kuin vuorovaikutuksessa esiintyjien kanssa. Musikaalin kauneus niin puvuissa, eläinhahmoissa, tansseissa, lauluissa ja soitossa oli niin henkeäsalpaavaa, että kyyneleet valuivat minulta jo alkumetreiltä. Tarinasta voi löytää myös aikuinenkin paljon syvällistä, vaikka se lastensaduksi ehkä mielletäänkin. Voisin lähteä uudestaan katsomaan saman!

Jaana, Lahti
LAU, 13 TAM 2018
4.7
Lion King 15.11.2017

Retki kannatti. Esitys oli persoonallinen. Parasta olivat monenlaiset eläinhahmot. Pidin myös esitystilasta.
Lippujen ostaminen teidän kauttanne oli äärimmäisen helppoa!

Markus, Lappeenranta
SUN, 19 MAR 2017
4.7
"Sairaan hieno", 11 v pojanpojan arvio

Upea kokemus, vaikka saamamme paikat eivät olleet ne mitkä alunperin tilasin ja maksoin. Onneksi esityksen näki hyvin Royal Circlen viimeiseltäkin riviltä.

Ulla-marjut, Turku
TII, 19 SYY 2017
4.7
Upea esitys, hienot lavasteet, erinomaiset laulajat. Todella sympaattinen esitys. Teatterin katsomo oli pienoinen yllätys. Ground circle liput olivat todella ylhäällä hyvin jyrkästi porrastetussa katsomossa. Näyttämölle näki kohtalaisesti mutta en suositt

Virpi, Lappeenranta
SUN, 27 ELO 2017
4.7
Upea esitys

Uskomattoman hienosti toteutettu esitys! Elämys aikuisellekin.

Anne-maj, Vantaa
LAU, 05 ELO 2017
4.7
Loistava esitys mutta huonoa tuuria.

Tämä oli ensimmäinen musikaalini Lontoossa ja siitä oli haaveiltu kauan!! Esitys oli aivan huikea, mutta katsomiskokemusta häiritsi ensimmäisen 10 minuutin jälkeen 650 koululaista jotka istuivat samassa katsomossa. En pystynyt keskittymään esitykseen kaiken sen metelin keskellä. Oli siis vain huonoa tuuria että esitys oli loppuunmyyty päiväkoti-alakoulu-yläkoulu ikäisille. Tilasin netin kautta, joten en voinut saada tietoa tämän esityksen "katsojaprofiilista" etukäteen. Nyt ehkä soittaisin ja varmistaisin etten joudu samaan tilanteeseen uudestaan. Kun on kauan odottanut että saa uppoutua esitykseen, on pettymys valittettavasti suuri kun se ei onnistukaan.

Hanna, Vantaa
LAU, 01 HEI 2017
4.7
Musical lovers heaven

Lion King -musikaali on todella kokemisen arvoinen. Vaikka ei ihan kaikkia englanninkielen hienouksia ymmärtäisikään, tarina ja musiikki kantavat.Tuotanto on tasaista laatua laulajia ja tanssijoita myöten. Lapsinäyttelijöiden vahvat lauluäänet ja liikunta on erinomaista. Eniten pidin joukkokohtauksista ja tansseista. Orkesteri soitti loistavasti muutamaa puhallinosuutta lukuunottamatta. WC:t, baari ja väliaikatarjoilu toimivat moitteettomasti.

Päivi, Helsinki
KES, 28 KES 2017
4.7
Leijonakuningas

Hieno kokemus Lontoossa. Upeat lavasteet ja mahtava musiikki. Lippujen tilaaminen ennakkoon onnistui helposti.
Istumamukavuudesta miinusta.

Armi, Saarenkylä
LAU, 27 TOU 2017
4.7
Simply the Best!

Excelent show! Especially Zazu was hilarous! And whole cast was brilliant!

Jukka, Riihimaki
PER, 12 TOU 2017
4.7
Hieno elämys

Eläinhahmot oli mainiosti toteutettu. Musiikki mukaansatempaavaa. Yhteensä hieno elämys.

Tuija, Turku
LAU, 08 HUH 2017
4.7
upea kokemus

upea lavastus ja esiintyjät

Pia, Hyvinkää
TII, 31 TAM 2017
4.7
Lyceum Theatre

Lyceum Theatre oli hieman tunkkainen. Komea esitys muutoin.

Tarja, Rovaniemi
TOR, 19 TAM 2017
4.7
Hieno elämys .

Lavastus oli todella hyvä , hahmot toteutettu mielikuvitusta käyttäen - ei perinteisesti vain eläinhahmoina .
Kannattaa käydä katsomassa tämä musikaali .

Jarmo, Lempäälä
TII, 17 TAM 2017
4.7
Ammattitaitoista ja silti tuoretta

Ammattitaitoista ja silti tuoretta esiintymistä! Lavasteet oivaltavia ja raikkaita. Draamaa ja huumoria samassa pakettissa. Vahva suositus!

Katariina, Vantaa
TII, 20 JOU 2016
4.7
Ammattitaitoista ja silti tuoretta

Ammattitaitoista ja silti tuoretta esiintymistä! Lavasteet oivaltavia ja raikkaita. Draamaa ja huumoria samassa pakettissa. Vahva suositus!

Katariina, Vantaa
TII, 20 JOU 2016
4.7
Musikaali

Musikaali oli lavasteiltaan loistava. Lauluääntä riitti näyttelijöillä. Upea kokemus kaupunkilomalla.

Raineri, Vantaa
MAA, 05 JOU 2016
4.7
Huikea elämys

Erittäin koskettava maailmanluokan musikaali!

Greta
LAU, 26 MAR 2016
4.7
Hieno kokemus

Upeat lavasteet, hieno musiikki ja tunnelma. Suosittelen lämpimästi. Kaksi alakoululaista seurassani ja myös he tykkäsivät vaikka kielitaito ei vielä kovin hyvä. Kioskista sai 1 punnalla tyynyt tuoleille jotta lapset näkevät paremmin.

Noora, Esbo
TII, 23 ELO 2016
4.7
Finnish girl loved it

We are from Finland. We booked this musical as my teenager daughter loved The Lion King films when she was younger. She do not speak english good enough to understand, but as she remembered all from films, she did not need any translation. Actually she could explain parents what happened. We have seen lots of shows all around world, in Florida for example, but daughter said this was best ! This also started again her love for The Lion King, and when we got back home, she looks them all again.

Kirsi
TII, 09 ELO 2016
4.7
Finnish girl loved it

We are from Finland. We booked this musical as my teenager daughter loved The Lion King films when she was younger. She do not speak english good enough to understand, but as she remembered all from films, she did not need any translation. Actually she could explain parents what happened. We have seen lots of shows all around world, in Florida for example, but daughter said this was best ! This also started again her love for The Lion King, and when we got back home, she looks them all again.

Kirsi
TII, 09 ELO 2016
4.7
Erinomainen musikaali

Maailmanluokan huippumusikaali! Sopii myös lapsille. Suosittelemme lämpimästi.

Marjaana
TII, 19 HEI 2016
4.7
Mahtava musikaali!

Mahtava kokemus! Upeat laulut, koreografiat ja lavasteet. Koko perhe tykkäsi!

Sami, Palokka
SUN, 17 HEI 2016
4.7

Disneyn The Lion King - Lontoo ArvostelutDisneyn The Lion King - Lontoo Arvostelut

"You hope all nights in the theatre will be like this!"
The Daily Mail


"It lights up the West End with a blaze of fabulous imagination"
Evening Standard


 

4.7

Erinomainen 4.7

98 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Lyceum Theatre
21 Wellington Street
London
WC2E 7RQ

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tiistaista lauantaihin klo 19.30

Matineat
Keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14.30

Ensimmäinen esityspäivä
2018-12-21

Varaus päättyy
2019-06-01

Kesto:
2 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet


(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street/Wellington Street and follow the road 200 metres. The theatre is on your right.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin