Lippuja: & Juliet
Alkaen 33,20 €

& Juliet

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (98)

Koe energiaa sykkivä ja upeilla pop-kappaleilla rytmitetty moderni musikaali, joka sisältää jännittävän juonenkäänteen: Romeo on kuollut, mutta Julia elää! Varmista paikkasi ja varaa & Juliet -liput etukäteen.

Kohokohdat

- Valitse istumapaikkasi
- Näe palkittu Miriam-Teak Lee Julian roolissa
- Nauti huolellisesti valitusta pop-musiikista
- Koe uusi lähestymistapa Shakespearen näytelmään

Mitä odottaa?

& Juliet perustuu Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmään, mutta sen lähtökohta on aivan uusi: mitä olisi tapahtuisi jos Romeo kuolisi, mutta Julia jäisikin eloon?

Käänteen myötä Julia joutuu uuteen tilanteeseeen, ja hyvän mielen musikaalissa seurataan, miten hän aloittaa elämänsä uudelleen Pariisissa.

Unohtumattoman elämyksen takaavat musikaalin tarttuvat pop-hitit, jotka ovat palkitun ruotsalaisen tuottajan ja säveltäjän Max Martinin käsialaa. Martin on työskennellyt useiden tähtien, kuten Britney Spearsin, Backstreet Boys -bändin jäsenten, Céline Dionin, Ariana Granden ja Katy Perryn kanssa, ja monet hänen työstämänsä kappaleet ovat kivunneet hittilistojen kärkisijoille.

Musikaali herättää myös kiehtovia kysymyksiä Shakespearen klassikkoteokseen liittyen. Minkälainen tarina olisi ollut, jos Julia olisi toiminut oman tahtonsa mukaan? Hyväntuulinen & Juliet -musikaali tarjoaa vastauksia pop-musiikin siivittämänä ja nostaa taatusti hymyn huulille!

Miten toimin?

Sähköinen lippu lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi varauksen jälkeen. Ota mukaasi tulostettu lippu, tai näytä lippu puhelimestasi.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Shaftesbury Theatre

Osoite
210 Shaftesbury Avenue Lontoo WC2H 8DP

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!