Lippuja: & Juliet
Alkaen 29,50 €

& Juliet

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.8 (64)

Koe energiaa sykkivä ja upeilla pop-kappaleilla rytmitetty moderni musikaali, joka sisältää jännittävän juonenkäänteen: Romeo on kuollut, mutta Julia elää! Varmista paikkasi ja varaa & Juliet -liput etukäteen.

Kohokohdat

- Valitse istumapaikkasi
- Näe palkittu Miriam-Teak Lee Julian roolissa
- Nauti huolellisesti valitusta pop-musiikista
- Koe uusi lähestymistapa Shakespearen näytelmään

Mitä odottaa?

& Juliet perustuu Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmään, mutta sen lähtökohta on aivan uusi: mitä olisi tapahtuisi jos Romeo kuolisi, mutta Julia jäisikin eloon?

Käänteen myötä Julia joutuu uuteen tilanteeseeen, ja hyvän mielen musikaalissa seurataan, miten hän aloittaa elämänsä uudelleen Pariisissa.

Unohtumattoman elämyksen takaavat musikaalin tarttuvat pop-hitit, jotka ovat palkitun ruotsalaisen tuottajan ja säveltäjän Max Martinin käsialaa. Martin on työskennellyt useiden tähtien, kuten Britney Spearsin, Backstreet Boys -bändin jäsenten, Céline Dionin, Ariana Granden ja Katy Perryn kanssa, ja monet hänen työstämänsä kappaleet ovat kivunneet hittilistojen kärkisijoille.

Musikaali herättää myös kiehtovia kysymyksiä Shakespearen klassikkoteokseen liittyen. Minkälainen tarina olisi ollut, jos Julia olisi toiminut oman tahtonsa mukaan? Hyväntuulinen & Juliet -musikaali tarjoaa vastauksia pop-musiikin siivittämänä ja nostaa taatusti hymyn huulille!

Miten toimin?

Sähköinen lippu lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseesi varauksen jälkeen. Ota mukaasi tulostettu lippu, tai näytä lippu puhelimestasi.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 30 minuuttia

COVID-19 Status:
Upon arrival to the theatre, all members of your party over the age of 14 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Saapumisohjeet

Shaftesbury Theatre

Osoite
210 Shaftesbury Avenue Lontoo WC2H 8DP

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!