Lippuja: Agatha Christien Syyttäjän todistaja
Alkaen 18,90 €

Agatha Christien Syyttäjän todistaja

Vapahtaa
Poista tallennetut
4.9 (7)

Koe tarina oikeudenmukaisuudesta, intohimosta ja pettämisestä kuuluisan kirjailijan, Agatha Christien näytelmässä! Syyttäjän todistaja esitetään Lontoon West Endissä. Nauti ainutlaatuisista oikeussali-lavasteista, jotka saavat sinut tuntemaan kuin olisit osa tuomaristoa.

Kohokohdat

- Nauti kuuluisan kirjailijan, Agatha Christien, näytelmästä

- Näe ainutlaatuiset oikeussali-lavasteet

- Koe oikeudenmukaisuus ja pettäminen tässä mukaansatempaavassa tarinassa

- Valitse paikkasi

Mitä odottaa?

Sinut on kutsuttu tuomaristoon.

Leonard Volea syytetään vanhemman naisen, Emily Frenchin, murhasta aikeinaan periä hänet. Neiti French nimittäin teki hänestä pääperillisen.

Panokset ovat korkeat! Selviääkö Leonard järkyttävistä todistuksista? Pystyykö hän vakuuttamaan tuomariston, ja sinut, viattomuudestaan ​​ja pääsemään kiipelistä? Ja tärkeintä: jos Leonard ei tehnyt sitä, niin kuka teki?

Tämän kuuluisan ja houkuttelevan tarinan on kirjoittanut rikoskirjallisuuden legenda Agatha Christie, ja sillä oli alun perin eri nimi. Tarina julkaistiin ensin novellina vuonna 1925, ja nimettiin Syyttäjän todistajaksi vuonna 1933. Vuonna 1953 siitä tehtiin myös näytelmä. Tarina on niin suosittu, että sen pohjalta on luotu televisiosarjoja, elokuvia ja sitä on esitetty lukuisissa teattereissa ympäri maailman.

Heittäydy näytelmän maailmaan ja koe Agatha Christien tarinan voimakkuus ja draama mielenkiintoisessa ympäristössä: todentuntuisessa oikeussalissa!

Nähdään oikeudessa!

Miten toimin?

Saat pian varauksen vahvistuttua sähköpostiisi e-lipun, jonka voit joko tulostaa mukaan tai näyttää puhelimestasi.

Sopiiko tämä minulle?

Jos pidät rikosromaaneista, laintäyteisestä draamasta, mysteereistä tai vain nautit Agatha Christien romaaneista, tämä on näytelmä juuri sinulle!

Esitysajat

Ti-la: 19.30

To ja la: 14.30

Su: 15.00

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 2 tunti 15 minuuttia

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

London County Hall

Osoite
Belvedere Road London SE1 7PB

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!