Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tapahtumapaikan tiedot

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Coliseum Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Pähkinänsärkijä - Englannin kansallisbaletti
Alkaen 113,00 €

Pähkinänsärkijä - Englannin kansallisbaletti

Vapahtaa
Poista tallennetut
5.0 (3)

100 tanssijaa ja muusikkoa herättävät henkiin Pähkinänsärkijän Englannin kansallisbaletissa! Nauti upeista tanssiesityksistä, kauniista lavasteista sekä Tšaikovskin suosituista sävellyksistä.

Mitä odottaa?

Anna Englannin kansallisbaletin viedä sinut aikamatkalle pakkasen peittämään, kaasulamppujen valaisemaan Lontooseen. Tapaat siellä nuoren Claran, hänen lumotun Pähkinänsärkijä-nukkensa sekä taikuri Drosselmeyerin.

Pähkinänsärkijä herättää henkiin Tšaikovskin teoksen, joka sisältää tunnetun Makeishaltijattaren tanssin sekä Kukkaisvalssin. Tämä klassinen koko perheen esitys on maaginen, ikimuistoinen ja ehdoton joulunajan ykkös-show.

On jouluyö ja nuori Clara nukahtaa valaistun joulukuusen oksien suojaan. Tyttö herää taistelemaan sisälle tunkeutuvaa hiiri-kuningasta ja hänen armeijaansa vastaan, ja rakastuu komeaan muukalaiseen.

Säiden viilentyessä ja ensilumen pudotessa maahan, Clara ja Pähkinänsärkijä - joka on maagisesti omaksunut sankarillisen inhimillisen muodon - lähtevät kuumailmapallomatkalle huurteisen Lontoon taivaanrannan yli. He päätyvät lumen maahan, josta heidän seikkailu todella alkaa.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

Pähkinänsärkijä - Englannin kansallisbaletti

Osoite
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!