Tina - The Tina Turner Musical

Tina - The Tina Turner Musical

- Aldwych Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 80.00

Tennesseen Nutbushista vaatimattomista lähtökohdista tiensä Rock'n'Rollin kuningattareksi raivanneen Tina Turnerin elämä on todellinen tuhkimotarina: hän ei vain rikkonut sääntöjä vaan kirjoitti ne uusiksi. Nyt voit nauttia uudesta hittimusikaalista, joka kertoo hänen tarinansa!

Kohokohdat:
- Koe TINA - The Tina Turner Musical
- Tutustu Tina Turnerin tarinaan, jota ei ole vielä kokonaisuudessaan kerrottu 
- Nauti hänen hittimusiikistaan
- Valitse omat paikkasi

Koe TINA - The Tina Turner Musical
Musikaaliuutuus on toteutettu yhteistyössä itse Tina Turnerin kanssa, ja se kertoo vielä tuntemattomia puolia naisesta, joka uskalsi vastustaa ikäänsä, sukupuoleensa ja taustaansa liitettyjä rajoituksia. Tina Turner on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista, jonka liveshow'n on nähnyt miljoonia katsojia ja joka on voittanut urallaan 11 Grammyä sekä myynyt sooloartisteista kaikkien aikojen eniten konserttilippuja.

TINA, The Tina Turner-musikaalissa esitetään hänen rakastetuimpia kappaleitaan. Musikaali on Olivier Award-voittaja Katori Hallin käsikirjoittajama ja sen on ohjannut kansainvälisesti arvostettu Phyllida Lloyd.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaathan lippusi ja ota se mukaasi teatteriin.

Erinomainen 5.0

5.0 5 customer reviews
Tina - simply the best

Aivan mahtava musikaali, pääosanesittäjällä kerrassaan upea ääni, hyvät tanssikohtaukset. Liput sai helposti hoidettua Ticmaten kautta, toimi hyvin. Paikanpäällä liput saatiin jonottamatta jo heti aamusta passia näyttämällä, ei tarvinnut esityksen alussa väkijoukon keskellä odotella. Suosittelen.

Anne, Helsinki
MAA, 10 JOU 2018
5.0
Tina Turner musical

Alku yllätti, esitys säilytti hyvin mustien niin puhetavan kuin esittämisen. Kolmetuntinen esitys vietiin lävitse intensiivisesti ja kaikki musiikki esitykset laulut ja tanssit mahtavia. Tinan rooli oli mukaansa tempaava ja hienoa kiitosten jälkeen laulujen ja orkesterin läpivienti oli kerrassaan hieno. Lavastus askeettisuudestaan huolimatta toimi hyvin ja puvustus oli onnistunut.

Tytti, Helsinki
SUN, 04 MAR 2018
5.0
Tina Turner musikaali

Aivan mahtava ja loistava musikaali. Paras mitä Lontoossa olen nähnyt. Suosittelen. Ihmiset nousivat seisomaan lopuksi ja taputtivat vimmatusti ja tunnelma oli ikimuistoinen, hieno. Lipun osrin vaivattomasti netistä.

Kirsti, Lahti
TOR, 13 SYY 2018
5.0
Fabulos

Monta musikaalia nähty lontoossa meille tähän asti paras

Tom, Karjaa
TII, 22 TOU 2018
5.0
Excellent!

An entertaining musical and a great show. The story is quite similar to the Tina movie. The props were very simple, but the lead singer blew me away!

The theatre was very hot and frowsty on a hot day.

Anneli, Vantaa
SUN, 22 HUH 2018
5.0

 

5.0

Erinomainen 5.0

5 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Aldwych Theatre
Altwych Theatre
49 Aldwych
London
WC2B 4DF

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2018-12-21

Varaus päättyy
2019-07-20

Kesto:
2 tuntia 45 minuuttia, sisältäen väliajan

Saapumisohjeet


(10mins) Head out onto the main road Strand. Cross street where possible and go right. When you reach the fork, veer left onto Aldwych.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin