Disney's The Lion King - Lontoo

Disney's The Lion King - Lontoo

- Lyceum Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 80.30

Näe Disneyn unohtumaton perhe-elokuva Leijonakuningas musikaalina Lontoossa. Musikaalissa kuullaan Elton Johnin musiikkia ja se on yksi historian hienoimmista musikaaleista, niin Lontoossa kuin kaikkialla maailmassa.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän hullun suosittuun musikaalin
- Valitse itse paikkasi
- Nauti Elton Johnin musiikista
- Koe Julie Taymorin ylistetystä ohjauksesta
- Nauti koko perheen musikaalista

Mistä Lion King -musikaali kertoo?
Kun nuori leijonaprinssi Simba syntyy, hänen ilkeä Scar-setänsä putoaa vallanperimysjärjestyksessä Simban taakse. Scar suunnittelee tappavansa sekä Simban että tämän isän, kuningas Mufasan, ja tämän jälkeen julistautuvansa kuninkaaksi. Simba jää henkiin, mutta hänen uskotellaan aiheuttaneen isänsä kuoleman ja Simba päättäkin paeta valtakunnasta.

Lion King on uskomattoman hieno musikaali ja yksi suosituimmista musikaaleista niin Lontoossa kuin New Yorkissakin.

Lion Kingissa savanni herää eloon Lontoon West Endissä! Musikaalin lauluja ovat muun muassa 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' ja 'Can You Fell the Love Tonight'.

Tiesitkö tämän Lion Kingista?

Musikaalin maailmanensi-ilta oli Lontoossa lokakuussa 1999 ja siitä lähtien musikaalia on esitetty useissa isoissa kaupungeissa ympäri maailman. Musikaali on voittanut peräti 6 Tony Awardia Broadwaylla, saanut Evening Standardin palkinnon vuoden teatteritapahtumana ja se on ollut ehdolla peräti kahdeksan Olivier Awardsin saajaksi.

Muita koko perheen musikaaleja Lontoossa ovat: Mamma Mia - Billy Elliot.

Muita suosittuihin elokuviin perustuvia musikaaleja Lontoossa: Billy Elliot - Charlie and the Chocolate Factory

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kuinka kauan musikaali kestää?
Lion King kestää 2 tuntia 45 minuuttia. Esityksessä on väliaika.

Kenelle esitys sopii?
Lion King on koko perheen musikaali, jota suositellaan yli 6-vuotiaille. Huomioithan, että alle 3-vuotiaita ei saa tuoda teatteriin.

Minkälainen tiimi musikaalin takana on?
Tekstistä ja musiikista vastaavat Tim Rice ja Elton John. Tämän musikaaliversion ohjaa Julie Taymor. Hän on itse asiassa ensimmäinen naispuolinen ohjaaja, joka on voittanut "parhaan musikaaliohjaajan" Tony Awardin.

Tärkeää tietoa:
- Huomioithan, että esityksessä käytetään välkkyviä strobovaloja.

Erinomainen 4.7

4.7 67 customer reviews
Erinomainen musikaali

Maailmanluokan huippumusikaali! Sopii myös lapsille. Suosittelemme lämpimästi.

Marjaana
TII, 19 HEI 2016
4.7
Mahtava musikaali!

Mahtava kokemus! Upeat laulut, koreografiat ja lavasteet. Koko perhe tykkäsi!

Sami, Palokka
SUN, 17 HEI 2016
4.7
Paras ikinä

Esitys oli mieletön. Näyttelijät upeita. Erityismaininta lapsi näyttelijöiden lahjakkuudesta. Lavasteet tehty hienosti.

Mia, Kuopio
SUN, 14 HEL 2016
4.7
Hieno kokemus.

Lippuhomma toimi hienosti ja tämä show kannattaa nähdä.

Jan, Turku
KES, 03 HEL 2016
4.7
Tosi hieno show

Liput olivat kymmenvuotislahja pojantyttärelleni. Hän oli nähnyt elokuvan, lukenut kirjan ja myöskin musiikki taisi olla osin tuttu. Yllätyksekseni hän ei tarvinnut lainkaan mummun tulkkausapua, vaan seurasi intensiiviesti koko ajan. Ja nukahtamatta, vaikka olimme iltanäytännössä. Erityisesti esillepano eli kulissit ja puvut ollivat hänen, niinkuin minunkin mielestäni aivan loistavia.

Marja-liisa, Helsinki
LAU, 19 JOU 2015
4.7
HIeno show

Hieno esitys, hyvät näyttelijät ja laulajat. Hienosti toteutettu!!

Leena-kaisa, Kokkola
PER, 11 SYY 2015
4.7
Hieno elämys

Lavasteet, asut ja laulajat olivat upeita.

Kati, Espoo
KES, 12 ELO 2015
4.7
Upea musikaali

The Lion King oli kokonaisuutena upea ja mieleenpainuva kokemus. Laulusuoritukset olivat erinomaisia. Hienot lavastukset jäivät mieleen. Upposi erityisesti 12-vuotiaaseen katsojaan. Suosittelemme!

Anu, Helsinki
SUN, 26 HEI 2015
4.7
Elämys

Loistavat esiintyjät, hienot lavasteet, täydellinen musiikki. Upea elämys.

Seija, Kerava
PER, 24 HEI 2015
4.7
Taitavaa osaamista !

Hieno elämys! Taitavia tanssijoita ja laulajia. Lavasteet todella näyttävät. kaksi tuntia meni todella nopeasti.

Virpi, Kuopio
MAA, 13 HEI 2015
4.7
Huikea esitys!

Esitys oli aivan loistava ja mielenkiinto säilyi koko ajan. Puvut, valot ja usein vaihtuvat lavasteet toivat elävyyttä rutkasti esitykseen. Paikka minulla oli alhaalta stall-osastolta reunasta, mutta esityksen pystyi sieltä hyvin seuraamaan huolimatta reunapaikasta. Suosittelen kokemusta ehdottomasti!!

Tomi, Vaasa
SUN, 12 HEI 2015
4.7
Ihana elämys

Loistavasti toteutettu eläinten liikkuminen näyttämöllä. Ylimmässä katsomossa happi oli vähissä joka vaikutti väsymisenä.

Merja, Jalasjärvi
KES, 01 HUH 2015
4.7
HUIKEA ELÄMYS

Huikea elämys, joka kantaa pitkälle. Tuntui, että esitys loppui aivan liian pian. 20v poikamme ja mieheni olivat mukana ja mikä parasta, heillä samat fiilikset. Upeat lavasteet. Näyttelijät loistavia laulajia ja tanssijoita. Menkää katsomaan, suosittelemme.

Mari, Jyväskylä
TII, 17 MAA 2015
4.7
Lion King

Hieno kokemus, hyvät paikat, hienot tehosteet. Hieman kallista !

Mika, Espoo
KES, 25 HEL 2015
4.7
Upea musikaali

The Lion King oli kokonaisuudessaan upea! Teatteri on hieno, näkyvyys ja kuuluvuus parvekkeen takaosastakin erittäin hyvä. Sekä nuoret että aikuiset viihtyivät.

Eira, Tampere
KES, 25 HEL 2015
4.7
Loistavaa!

Musikaali oli aivan loistava! Sopii niin alkuperäisen piirretyn ystäville, musikaalien rakastajille kuin kokemuksen hakijoille. Juonta on helppo seurata vaikka englannin kieli ei olisikaan äidinkieli. Teatteri oli kaunis ja henkilökunta osaavaa ja avuliasta. Kaiken kaikkiaan viihdyttävä kokemus!

Emmi, Kemijärvi
LAU, 07 HEL 2015
4.7
Hieno show!

Ammattimaisesti tehty esitys, erinomaiset roolisuoritukset. Kannattaa ehdottomasti nähdä. Sopii kaikenikäisille.
Liput odottivat teatterin box officessa, kuori nimellä varustettuna löytyi heti, ei jonotusta. Kaikki toimi hienosti.

Helena, Kotka
TII, 27 TAM 2015
4.7
Lontoon Lion King-musikaali

Lion King on korkeatasoinen musikaali. Elton Johnin musiikki on onnistunutta. Koreografia on hieno. Värit ja kaikki tehosteet ovat vaikuttavia. Kokonaisuus on myös taiteellisessakin mielessä hyvä.
Mietin, että vastaavaa ei Suomessa voi nähdä, sillä ilmeisesti produktio on niin kallis, että se vaatii suuren katsojamäärän.

Terhikki, Pori
PER, 23 TAM 2015
4.7
The Lion King

Kertakaikkiaan ihana. Mielikuvitusta oli käytetty rekvisiittaan ja puvustukseen. Hyviä lauluosuuksia.Suosittelen muillekin. Menisin taatusti uudestaan.

Eija-riitta, Turku
SUN, 07 JOU 2014
4.7
Hieno kokemus

Aikuisporukalla menimme katsomaan Leijonakuninkaan. Tarina oli tuttu Disneyn videosta.
Tykkäsimme kovasti. Teatterisali oli jo sinänsä vanha, upea ja kokemisen arvoinen, Visuaalisesti musikaali oli huikea, samoin orkesteri ja laulajat, etenkin "paviaani", naishenkilö :) Esitys oli uskollinen hienolle alkuperäistarinalle ja hyvä niin. Elton Johnin säveltämä musiikki on huikea.
Esiintyjälistaa olisi nettiin kaivannut, emme hoksanneet ostaa käsiohjelmaa. Voin suositella kaikenikäisille.

Tiina, Oulu
SUN, 26 LOK 2014
4.7
Parhaimpia lavastuksia mitä olen nähnyt

scenografia oli täydellinen, viimeisen päällä tehty.
Näyttelijät erinomaiset, eläimet todella hyvin tehtyjä

Bo, Vantaa
TII, 21 LOK 2014
4.7
Erinomainen

Suosittelen ehdottomasti Leijonakuningas musikaalia. Se oli todella näyttävä, ihana (elokuvista tuttu) musiikki, upeat roolisuositukset. Meillä oli todella korkeat odotukset ja ne täyttyivät ja ehkä jopa ylittyivät. Lippujen hinta on aika hurja, mutta taaimmiltakin riveiltä on hyvä näkyvyys, esitys on kuitenkin niin näyttävä (olimme neljänneksi viimeisellä rivillä).
Suosittelen!

Katja, Espoo
KES, 16 HEI 2014
4.7
Lion King - Lyceum Theatre

Loistava koko perheen musikaali. Upeasti toteutetut eläinhahmot. Yleisö oli varsin riehakasta ja hyvät laulut saivat välittömän palautteen! Suosittelen.

Päivi, Helsinki
SUN, 13 HEI 2014
4.7
Upea show!

Kekseliäästi toteutettu hieno esitys. Erityisesti puvustus ja lavastus upeita. Suosittelemme niin lapsille kuin aikuisille!

Helena, Kotka
LAU, 12 HEI 2014
4.7
Huima esitys

The Lion King on huima musikaali erityisesti mielikuvituksellisen lavastuksen ja pukusuunnittelun osalta... Tosin kaikki muukin on loppuun asti hiottua. Tämä on erityisen suositeltava lapsiperheille. Olimme iltapäivänäytöksessä, joka oli täynnä koululaisryhmiä. Oli hienoa, miten 2,5h kestävä musikaali veti lapset täysin pauloihinsa. Aikuisryhmille suosittelen iltanäytöksiä.

Antti, Porvoo
LAU, 05 HEI 2014
4.7
Disney Lion king

Musikaali oli upea! Suosittelen sekä aikuisille että lapsille. Kannattaa ottaa hyvät paikat, perimmäisiltä paikoilta ei näe kun kiikareilla.

Elina, Hyvinkää
TII, 24 KES 2014
4.7
UPEA!

Upea elämys, teatteri oli tunnelmallinen ja musikaali suorastaan loistava, näyttelijät erinomaisia ja lavasteet ja puvustus värikkäitä ja hienosti tehty. Oli joka sentin arvoinen. Ainoa mikä häiritsi oli ryhmä saksalaisia koululaisia joita ei olisi voinut vähemmän kiinnostaa koko show, pölisivät koko ajan vaikka ihmiset koettivat heitä hyssytellä. Eivät kuitenkaan pystyneet pilaamaan tunnelmaa vaikka kovast tuntuivat yrittävän.

Juhani, Kuopio
LAU, 21 KES 2014
4.7
Mukava myös aikuisillekin sopiva musikaali

Pidin The Lion King musikaalista kovasti. Eläinhahmot (ihmiset) oli mukavasti toteutettu, liikkuivat aidon tuntuisesti. Alku oli hauska kun eläimet tulivat lavalle. Lavastukset mukavat, väriä ja menoa riitti. Juonessa pysyi hyvin mukana ja teksteistä ja lauluista sai selvän, vaikka englanninkieli ei 100% olekkaan hallussa. Musikaalin jälkeen teki mieli varata matka Kenian safarille uudelleen. Suosittelen musikaalia kaikille ja kaiken ikäisille.

Kaija, Vaasa
PER, 03 TAM 2014
4.7
Räiskyvää ja hauskaa

Erinomainen esitys! Loistava lavastus, mielikuvitusrikkaat kekseliäät ratkaisut sekä eläinten esittämisessä että muussa lavastuksessa. Lisäksi ne olivat mielettömän hauskoja. Todella upeaa silmänruokaa. Musiikki pettymys, vaikka tunnettu säveltäjä (esim. ainoa tuttu sävel ei kertaannu esityksen eri vaiheissa kuten olettaisi). Juoni on mitä on, kannattaa tutustua etukäteen vaikkapa DVD:ltä ellei omaa todella hyvää kielitaitoa. Näkee hyvin kaikkialta - oma paikkani oli aivan takana ylhäällä. Ei tarvitse "pukeutua".

Kyösti, Helsinki
PER, 29 MAR 2013
4.7
The Lion King musical

Erinomainen musikaali. Loistavat rekvisiitat, upeat laulajat ja tanssijat. uskomattoman hieno kokonaisuus ja spiikit olivat hauskoja. Olimme aikuisporukalla katsomassa. Ehdottomasti suosittelen.

Pia, Espoo
TII, 26 MAR 2013
4.7

Disney's The Lion King - Lontoo ArvostelutDisney's The Lion King - Lontoo Arvostelut

"You hope all nights in the theatre will be like this!"
The Daily Mail


"It lights up the West End with a blaze of fabulous imagination"
Evening Standard


 

4.7

Erinomainen 4.7

67 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Lyceum Theatre
21 Wellington Street
London
WC2E 7RQ

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Tuesday to Saturday 7:30

Matineat
Wednesday, Saturday and Sunday 2.30pm

Ensimmäinen esityspäivä
2016-07-23

Varaus päättyy
2017-01-29

Kesto:
2 hours 30 minutes

Ohjeet


(5mins) Go right on Long Acre; turn right into Bow Street/Wellington Street and follow the road 200 metres. The theatre is on your right.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin