Lippuja: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

Alkaen € 75.4

Anna kunnianhimon viedä ja suuntaa Dolly Partonin korkealentoiseen West Endin musikaaliin! 9 to 5 the Musicalin on käynnissä ainoastaan rajoitetun ajan West Endin Savoy Theatressa. 

Kohokohdat

- Koe uusi Dolly Partonin musikaali
- Nauti musiikista, joka on saanut palkintoehdokkuuksia
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

Töissä klo 9-17
9 to 5 the Musical kertoo Doraleesta, Violetista ja Judysta, kolmesta työtoveruksesta, jotka kokevat kovia seksistisen pomon alaisuudessa. Kolme naista päättää kostaa ahdasmieliselle pomolleen ja uudistaa toimiston. Mutta kun toimitusjohtaja saapuu yllätysvierailulle, koko vyyhti on vaarassa purkautua... 

Dolly itse esiintyy tässä kulttielokuvaan perustuvassa West End -musikaalissa, jossa nähdään kommelluksia ja yritysmaailman kilpailuasetelmia miesten kanssa.

Musikaalissa esiintyy Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen ja Brian Conley. Tämä hittitykitystä sisältävä show sisältää alkuperäisiä Oscar, Grammy ja Tony award-ehdokkuuden saaneita hittejä countrylegenda ja popikoni Dolly Partonilta. 

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin.

Esitysajat

Ma-la klo 19.30

Suosituimpia tuotteitamme

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Savoy Theatre

Osoite
Strand London WC2R 0ET

×