Lippuja: We Will Rock You
Alkaen 123,70 €

We Will Rock You

Vapahtaa
Poista tallennetut

21 vuotta sitten kaikki alkoi... ja nyt maailman suosituin rock-musikaali palaa kotiin! Queenin ja Ben Eltonin maailmanlaajuinen menestys We Will Rock You palaa ensi kesänä Lontooseen.

Kohokohdat

- Nauti Queenin musiikista
- Valitse omat paikkasi
- Laula mukana suurien rock-hittien tahtiin

Mitä odottaa?

Voitokas paluu!

17 miljoonaa ihmistä 28 maassa on nähnyt tämän musikaalispektaakkelin, joka palaa Lontooseen kesällä 2023!

We Will Rock You sijoittuu tulevaisuuteen ja paikkaan, jota kerran kutsuttiin maapalloksi. Globalisaatio on ollut perusteellinen. Kaikki katsovat samoja elokuvia, käyttävät samoja vaatteita ja ajattelevat samoja asioita. Turvallinen, onnellinen Ga Ga -maailma.

Yhtiön tietokoneet tuottavat musiikkia ja lapset lataavat sitä. Kaikki soittimet on kielletty. Mutta vastarinta kasvaa. Tarvitaan sankari. Onko Galileoksi itseään kutsuva hän, ja voiko hän auttaa heitä vapautumaan?

Legendaarinen Queen-yhtye, jonka keulakuvana oli kuolemaansa eli vuoteen 1991 asti dynaaminen Freddie Mercury, on tehnyt musiikkia yhdessä 70-luvulta lähtien ja yhdistänyt voimansa kirjailija Ben Eltonin kanssa tuodakseen ainutlaatuisen soundinsa teatterimaahan. Tämä megamusikaali sisältää 32 Queenin klassikkohittiä, kuten Killer Queen, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga ja monia muita.

Yksi unelma. Yksi visio. Yksi jättihitti. Varaa lippusi jo tänään!

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
E-liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen teon jälkeen. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

Coliseum Theatre

Osoite
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!