Lippuja: All About Eve

All About Eve

Alkaen € 220.3

Uusi näytelmä All About Eve raottaa verhoa kunnianhimon ja kateuden värittämään showmaailmaan. Tämä uusi teatterituotanto, jossa yksi maailman innovatiivisimmista teatteriohjaajista on pannut parastaan, pureutuu kysymykseen, miksi viehätyksemme kuuluisuutta, nuoruutta ja persoonia kohtaan ei koskaan mene muodista. 

Kohokohdat

- Koe uusi näytelmä All About Eve
- Näe Gillian Anderson livenä teatterilavalla
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

All About Eve
“Kiinnittäkää turvavyönne. Tästä tulee vauhdikas ilta.” Lausahdus on Margo Channingin, todellisen legendan, teatterilavojen valovoimaisen tähden. Hän jos joku kuuluu valokeilaan, on aina kuulunut.

Sitten kuvioihin tulee Eve. Hänen suurin ihailijansa. Nuori, kaunis Eve. Suosittu, naapurintyttömäinen Eve. Kaikkihan me tunnemme Even… vai tunnemmeko…?  

Ivo van Hove ohjaa Gillian Andersonia ja Lily Jamesia rooleissaan teatteriversiossa All About Eve'stä, joka on tarkka ajankuva huolestuttavasta ja ikuisesta pakkomielteestä show-bisneksen ytimessä. 

BAFTA Award -voittaja Monica Dolan tekee sivuosan Karenin roolissa, seuranaan Julian Ovenden Billin roolissa, Sheila Reid Birdienä ja Rhashan Stone Lloydina. 

Ivo van Hoven ohjaustyötä täydellistää lavaste- ja valosuunnittelija Jan Versweyveld, pukusuunnittelija An D’Huys ja musiikki on Mercury Prize -voittaja PJ Harveyn käsialaa, äänisuunnittelu Tom Gibbonsin. Castingistä on vastannut Julia Horan CDG.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varatessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa tämä lippu ja tuo se mukanasi teatteriin.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Noel Coward Theatre

Osoite
St Martin's Lane London WC2N 4AA

×