Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Koe musikaalit Lontoossa

Tervetuloa lontoonmusikaalit.fi-sivustolle. Täällä musikaalien ystävät voivat varata liput etukäteen Lontoon musikaaleihin. Maksaa voit omalla valuutallasi. Meidän kauttamme varaat liput helposti, nopeasti ja turvallisesti Lontoon upeimpiin ja suosituimpiin musikaaleihin.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tapahtumapaikan tiedot

Adelphi Theatre

Adelphi Theatre

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Waitress

Waitress

5.0 (6)
Alkaen 31,20 €

Waitress on kertomus tarjoilijasta nimeltä Jenna. Hän on myös erinomaisen hyvä piirakan leipoja, joka unelmoi muutoksesta: poispääsystä pienestä kotikylästään ja rakkaudettomasta avioliitostaan.

Kohokohdat

- Koe uusi musikaali Waitress
- Nauti sen alkuperäismusiikista ja -lyriikoista
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

Waitress the Musical
Leipomiskilpailu ja kunnan uusi lääkäri tarjoavat Jennalle mahdollisuuden uuteen alkuun; Jennan tarjoillijakollegat paljastavat omat reseptinsä onnellisuuteen. Jennan on kuitenkin kerättävä kaikki voimansa ja rohkeutensa löytääkseen oman elämänsä reseptin.

Musikaalin on taikonut henkiin uraauurtava all-female taiteellinen tiimi, ja musikaalissa kuullaan kuusinkertaisen Grammy-ehdokkaan Sara Bareillesin (Brave, Love Song) musiikkia ja sanoituksia. Käsikirjoituksesta vastaa arvostettu käsikirjoittaja Jessie Nelson (I Am Sam) ja ohjauksesta Tony Award -voittaja Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Älä jätä väliin tätä hyväntuulista musikaalia, joka juhlistaa ystävyyttä ja äitiyttä - unohtamatta herkullisen piirakan taikaa.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varatessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa tämä lippu ja tuo se mukanasi teatteriin.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

Adelphi Theatre

Osoite
409-412 Strand London WC2R 0NS

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!