Lippuja: Waitress

Waitress

Alkaen € 52.2

Waitress on kertomus tarjoilijasta nimeltä Jenna. Hän on myös erinomaisen hyvä piirakan leipoja, joka unelmoi muutoksesta: poispääsystä pienestä kotikylästään ja rakkaudettomasta avioliitostaan.

Kohokohdat

- Koe uusi musikaali Waitress
- Nauti sen alkuperäismusiikista ja -lyriikoista
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

Waitress the Musical
Leipomiskilpailu ja kunnan uusi lääkäri tarjoavat Jennalle mahdollisuuden uuteen alkuun; Jennan tarjoillijakollegat paljastavat omat reseptinsä onnellisuuteen. Jennan on kuitenkin kerättävä kaikki voimansa ja rohkeutensa löytääkseen oman elämänsä reseptin.

Musikaalin on taikonut henkiin uraauurtava all-female taiteellinen tiimi, ja musikaalissa kuullaan kuusinkertaisen Grammy-ehdokkaan Sara Bareillesin (Brave, Love Song) musiikkia ja sanoituksia. Käsikirjoituksesta vastaa arvostettu käsikirjoittaja Jessie Nelson (I Am Sam) ja ohjauksesta Tony Award -voittaja Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Älä jätä väliin tätä hyväntuulista musikaalia, joka juhlistaa ystävyyttä ja äitiyttä - unohtamatta herkullisen piirakan taikaa.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varatessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa tämä lippu ja tuo se mukanasi teatteriin.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Adelphi Theatre

Osoite
409-412 Strand London WC2R 0NS

×