Lippuja: Waitress

Waitress

4.6 (9)
Alkaen 84,20 €

Waitress on kertomus tarjoilijasta nimeltä Jenna. Hän on myös erinomaisen hyvä piirakan leipoja, joka unelmoi muutoksesta: poispääsystä pienestä kotikylästään ja rakkaudettomasta avioliitostaan.

Kohokohdat

- Koe uusi musikaali Waitress
- Nauti sen alkuperäismusiikista ja -lyriikoista
- Valitse omat paikkasi

Mitä odottaa?

Waitress the Musical
Leipomiskilpailu ja kunnan uusi lääkäri tarjoavat Jennalle mahdollisuuden uuteen alkuun; Jennan tarjoillijakollegat paljastavat omat reseptinsä onnellisuuteen. Jennan on kuitenkin kerättävä kaikki voimansa ja rohkeutensa löytääkseen oman elämänsä reseptin.

Musikaalin on taikonut henkiin uraauurtava all-female taiteellinen tiimi, ja musikaalissa kuullaan kuusinkertaisen Grammy-ehdokkaan Sara Bareillesin (Brave, Love Song) musiikkia ja sanoituksia. Käsikirjoituksesta vastaa arvostettu käsikirjoittaja Jessie Nelson (I Am Sam) ja ohjauksesta Tony Award -voittaja Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Älä jätä väliin tätä hyväntuulista musikaalia, joka juhlistaa ystävyyttä ja äitiyttä - unohtamatta herkullisen piirakan taikaa.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Sähköiset liput lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen pian varauksen vahvistuttua. Tulosta lippu ja tuo se mukanasi teatteriin tai näytä se puhelimestasi.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Saapumisohjeet

Adelphi Theatre

Osoite
409-412 Strand London WC2R 0NS

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!