Lippuja: Figaron häät

Figaron häät

Alkaen 30,90 €

Koe Wolfgang Amadeus Mozartin mestariteos Figaron häät -ooppera Lontoon West Endissä! Tämä on tarina uskollisuudesta, salaisista suunnitelmista ja ympärilläsi olevien ihmisten arvostamisesta. Lahjakkaiden oopperalaulajien esitykset, Mozartin upea musiikki ja humoristinen tarina tekevät tästä kaikkien aikojen oopperan, jota et halua jättää väliin!

Kohokohdat

- Kuuntele Mozartin upeaa musiikkia
- Koe tarina, joka tunnetaan ranskalaisesta näytelmästä
- Kuule lahjakkaiden oopperalaulajien esitykset
- Valitse paikkasi

Mitä odottaa?

Kun Figaron ja Susannan hääpäivä on koittaa, käy ilmi, että heidän isäntä kreivi Almaviva on aikeissa vietellä Susannan ennen seremonian alkua. Susanna ja Figaro pyrkivät hylätyn kreivittären kanssa yllättämään miehensä ja antamaan hänelle opetuksen uskottomuudesta. Mutta kun teini-ikäinen Cherubino ajautuu mukaan suunnitelmiin, heidän suhteidensa on läpäistävä joukko testejä hämmentävien käänteiden kautta.

Ooppera perustuu ranskalaiseen "Hullu päivä, tai Figaron häät" -näytelmään,  jonka ensi-ilta oli vuonna 1784. Näytelmä kiellettiin Ranskassa ja myös Wienissä, kun Mozart aloitti oopperan työstämisen vuonna 1785 Lorenzo Da Ponten kanssa. Da Ponte kirjoitti myös libretin Mozartin oopperoille Don Giovanni ja Così fan tutte. Muiden säveltäjien mielenosoituksista huolimatta Figaron häät sai ensi-iltansa Wienissä 1. toukokuuta vuonna 1786. Mutta kun kaupunki ei ymmärtänyt sitä, ooppera esiteltiin Prahassa vuonna 1787 - ja siitä tuli valtava menestys siellä.

Figaron häissä palvelijat ovat pääroolissa, mikä oli hyvin erityistä entisaikaan. Nykyään ooppera tunnetaan mestariteoksena, joka paljastaa paljon ihmisen tilasta nokkeluuden, armon ja iloisen musiikillisen keksinnön kautta. ENO-musiikkijohtaja Martyn Brabbins johtaa tätä kriitikoiden ylistämää, ohjaaja Fiona Shaw'n uudestisyntynyttä tuotantoa!

Miten toimin?

Saat e-lipun sähköpostitse pian varauksen jälkeen. Tulosta lippu mukaasi tai näytä se puhelimestasi. 

Esitysajat

Ti-to: 19.00

La: 18.00 tai 19.00

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 3 tunti 20 minuuttia

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Coliseum Theatre

Osoite
St Martin's Lane London WC2N 4ES

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!