Lippuja: A Christmas Carol

A Christmas Carol

Alkaen € 30.1
Koe klassinen joulunäytelmä "A Christmas Carol" (suomennettu mm. Joulukertomus), joka perustuu Charles Dickensin rakastettuun tarinaan. 

Kohokohdat:
- Koe musikaali A Christmas Carol 
- Nauti joulun tunnelmasta
- Valitse omat paikkasi

A Christmas Carol
A Christmas Carol on Charles Dickensin kuuluisin ja yksi rakastetuimmista teoksista. Kummitukset kuljettavat päähenkilö Scroogea menneisyydestä nykyisyyteen ja aina tulevaisuuteen asti, ja Dickens vie teoksessaan elokuvamaisesti lukijan tämän saiturin kosteasta ja liitoksissaan natisevasta talosta riehakkaisiin juhliin ja tunnelmallisista takkahuoneista hautausmaille.  Ja kaiken aikaa kirjailijan huomaavainen, raivoisa ja samalla arvovaltainen ääni on kuuluvilla. 

Tarinankerronta on kokonaisvaltaista: tarina ilahduttaa, on sydäntä särkevää, visionääristä, ylistää hyvyyttä, vaatii oikeutta ja tarjoaa lupauksen pelastuksesta. 

Simon Callow, yksi maan rakastetuimpia näytelmä- ja elokuvatähtiä, esiintyy jälleen Dickensin teatteriversiossa kansainvälisten suurmenestysten 'The Mystery of Charles Dickens' (West Endillä ja Broadwayllä), 'Dr Marigold and Mr Chops' ja 'Being Shakespeare' jälkeen.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi teatteriin. 

Kenelle musikaali sopii?
A Christmas Carol sopii yli 5-vuotiaille lapsille ja rohkeille aikuisille. 

Esitysajat

Various dates Various dates

Näytöksen tiedot

Saapumisohjeet

Old Vic Theatre

Osoite
103 The Cut London SE1 8NB

×