The Exorcist

The Exorcist

- Phoenix Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 16.20

Kahden Oscarin voittanut ja maailmanlaajuisen polemiikin aikoinaan nostattanut Manaaja (the Exorcist) sai ensi-iltansa elokuvateattereissa vuonna 1973 ja se tunnetaan kaikkien aikojen ehkä pelottavimpana elokuvana. 

Kohokohdat: 
- Näe the Exorcist livenä teatterilavalla
- Nauti uniikista näyttämösovituksesta
- Valitse kategoria ja paikat

“Yläkerrassa oleva ‘asia’ ei todellakaan ole minun tyttäreni…”
46 vuotta sitten William Peter Blattyn huippusuosittu romaani kauhistutti koko sukupolvea ja vihdoin ensimmäistä kertaa The Exorcist on sovitettu ainutkertaisella tavalla Lontoon West Endin näyttämölle.

The Excoristin on ohjannut palkittu elokuva- ja teatteriohjaaja Sean Mathias (Bent, No Man’s Land) ja demonin äänennä kuullaan Olivier Awardin voittaja Ian McKellen. 

Lukuisat lääketieteen ammattilaiset epäonnistuvat nuoren Reganin outojen oireiden syyn selvittämisessä, joten hänen epätoivoinen äitinsä Chris kääntyy paikallisen papin puoleen. Ennenkuin pappi Damien voi kukistaa pahan voimat hänen täytyy kuitenkin kohdata omat heikkoutensa uskossa, sillä pelissä on enemmän kuin vain yhden tytön sielu... Näytelmä perustuu tositapahtumiin.

Miten saan lippuni? 
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen e-lippusi lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi teatteriin.  

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Hae
Tapahtumapaikan tiedot

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2018-03-09

Varaus päättyy
2018-03-10

Kesto:

Saapumisohjeet


(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin