Strangers On A Train

Strangers On A Train

- Gielgud Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 90.90

Strangers on a Train in London. Two strangers. One conversation. The perfect murder. Book your tickets for Strangers on a Train in London here!

A seemingly innocent conversation soon turns into a nightmarish and dangerous reality for Guy Haines when he meets Charles Bruno on a train journey. Ahead lies a lethal nightmare of blackmail and psychological torment that threatens to cost Guy his career, his marriage and his sanity. His choice: to kill, or to be framed for a murder he didn't commit.

Get on board for the West End's most gripping new thriller, as the classic Strangers on a Train opens at the Gielgud Theatre on 2nd November.  

Strangers on a Train is of course based on Alfred Hitchcock's legendary movie, so book your tickets now for a magnificent journey of suspense you won't want to miss.

Hyvä 3.0

3.0 1 customer reviews
Vanhan elokuvan tyylikäs teatteriesitys

Elokuvan piinaava tunnelma oli jäänyt mieleeni mutta ei synkistänyt teatteriesitystä. Lavastus ja tehosteet olivat tyylikkäät, harmaskaala ja mustavalkoelokuvan tunnelma.Juonen kuljetus luontevaa. Osin yleisö taisi kokea tahatonta komiikkaa replikoinneissa. Peribrititkin artikuloivat jenkkiläisittäin. Näyttelijät onnistuivat rooleissaan hyvin.
Vanha Gielgud teatteri sinänsä elämys ja perältä piippuhyllyltäkin yläviistosta näki riittävästi. Suosittelen silti teatterin omien kotisivujen karttaa paikkaa varatessa. Toisin kuin teatteri itse ilmoittaa sai katsomossa juoda ja syödä ilman rajoituksia…
Jos haluat hienon vanhan teatterin puitteet ja musikaalit on jo nähty, Strangers on a train on kelpo viihdettä ja ehdit vielä näytöksen jälkeen Lontoon yöelämään.

Auli, Turku
MAA, 25 MAR 2013
3.0

 

3.0

Hyvä 3.0

1 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Gielgud Theatre
35-37 Shaftesbury Avenue
London
W1D 6AR

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2014-02-20

Varaus päättyy
2014-02-22

Ohjeet


(3mins) Take Shaftesbury Avenue along the side where the famous illuminated signs are. The theatre will be on your left about 100 metres along.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin