The Mousetrap

The Mousetrap

- St. Martin's Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 23.80

Agatha Christien legendaarinen rikoskertomus, The Mousetrap, menestyy edelleen yli 60 West Endin vuoden jälkeen. Varmista paikkasi tähän maailman pisimpään esitettyyn näytelmään!

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän kiehtovaan näytelmään
- Valitse haluamasi paikat
- Näe maailman pisimpään esitetty näytelmä

Mistä The Mousetrap kertoo?
Viisi vierasta saapuu maalaishotelliin, vain huomatakseen, että heitä on höynäytetty.Paikalle tulee poliisi, joka varoittaa vapaana liikkuvasta murhaajasta. Vieraita kuulustellaan yksi kerrallaan, kunnes tappajalle asetetaan ansa. Enempää emme voi kertoa, sillä se pilaisi yllätyksen, mutta myös pilaisi perinteen siitä, että kukaan, joka näytelmän on nähnyt, ei saa paljastaa murhaajan henkilöllisyyttä. Saat siis murhaajan selville vain yhdellä tavalla.

Maailman pisimpään esitetty näytelmä on edelleen voimissaan. Tämän murhamysteerin maine vain paranee vanhetessaan, sillä uusia yleisösukupolvia huiputetaan kerta toisensa jälkeen juonella, joka on kierompi kuin korkkiruuvi!

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin.

Kenelle näytelmä sopii?
The Mousetrapia suositellaan yli 12-vuotiaille.

Kuinka kauan näytelmä kestää?
Tämä näytelmä kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia, tähän kuuluu väliaika.

Erittäin hyvä 3.5

3.5 2 customer reviews
The Mousetrap

Jos haluaa tutustua Lontoon teatterielämään, niin kannattaa aloittaa tästä näytelmästä. The Mousetrap on Agatha Christien kirjoittama näytelmä, jota on esitetty Lontoossa peräti 63 vuotta. Näytelmää oli helppo seurata, koska näyttelijät puhuivat selkeää englantia. Lavasteet toimivat hienosti ja näytelmä eteni juonellisesti rivakasti. Hienoa oli se, että eri katsomon osille oli omat wc-tilat ja ravintola (ei tarvinnut jonottaa). Itse varasin paikan Stalls -osasta ja olin tyytyväinen valintaan. Pidin näytelmästä ja voin suositella sitä muillekin Lontooseen menijöille. Liput tilasin etukäteen, mutta uskon, että niitä saa myös ostettua paikan päältä teatterista.

Ainoa mikä yllätti ja häiritsi oli se, että katsomossa sai syödä ja juoda esityksen aikana! Ovella jopa myytiin "kahisevia" karkkipusseja katsomoon. Toivottavasti tapa ei leviä Suomeen!

Anne, Vaajakoski
TOR, 25 KES 2015
3.5
Perinteinen esitys

Oli vaihteeksi kiva katsoa esitystä, joka oli niin perinteinen kun olla ja voi. Ei näyttelijöiden aina tarvitse lattialla kieriskellä, jotta esityksen juoni selviää. Tässä esityksessä ei tarvinnut lukea "rivien välejä" lavasteiden tai valojen kautta. Juoni piti siitä huolen. Näyttelijät olivat keskinkertaisia, saivat asiansa ilmaistuksi. Toisaalta hiukan ihmettelen miksi juuri tätä on esitetty 60 vuotta?

Satu, Turku
TOR, 04 HUH 2013
3.5

The Mousetrap ArvostelutThe Mousetrap Arvostelut

"A beautifully preserved example of a country house murder mystery"
The Stage


 

3.5

Erittäin hyvä 3.5

2 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

St. Martin's Theatre
West Street
London
WC2H 9NZ

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7.30pm

Matineat
Tuesday at 3pm and Saturday at 4pm

Ensimmäinen esityspäivä
2018-11-21

Varaus päättyy
2019-10-05

Kesto:

Saapumisohjeet


(5mins) Take Cranbourn Street away from Leicester Square until St Martin’s Lane, where you head left up to West Street. The theatre’s at the right of the fork.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin