We Will Rock You

We Will Rock You

- Dominion Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 58.80

We Will Rock You Lontoossa, sisältäen 31 Queenin parhainta menestyskappaletta, on yksi Lontoon suosituimmista musikaaleista. Osta liput suurilla alennuksilla kauttamme tästä!

We Will Rock You musikaalissa, globalisaatio on jo totta ja se tunkeutuu yhteiskunnan jokaiselle tasolle. Joka puolella nuoriso katsoo samoja elokuvia, käyttää samanlaisia vaatteita ja ajattelee samalla tavalla. Eletään turvallisessa ja onnellisessa Ga Ga maailmassa. Paitsi jos olet kapinallinen. Paitsi jos olet rokkari.

We Will Rock You musikaalin tarina sijoittuu Ostari-planeetalle, jossa kaikki musiikki instrumentit ovat kiellettyjä. Yhtiön tietokoneet tuottavat musiikkia ja jokainen lataa itselleen tätä musiikkia. On poika– ja tyttöbändien aikakausi. Mutta vastarinta kasvaa....

We Will Rock You sisältää ei vähempää kuin 31 Queenin parhaimpia hittejä, kuten ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘We are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Radio Ga Ga’ ja tietenkin hittien hitti ‘We Will Rock You’.

Tulet kokemaan mahtavan illan We Will Rock You musikaalin parissa ja voimme melkein varmuudella luvata että haluat pian nähdä esityksen uudestaan, uudestaan ja uudestaan.

Unelma – Mielikuva – ja Huippuhitti!

Erinomainen 4.3

4.3 37 customer reviews
Queen-musikaali

Loistava musiikkielämys alusta loppuun. Nautimme todella. Hyvät esiintyjät!!

Leena, Rovaniemi
TII, 11 HEL 2014
4.3
We Will Rock you Rocks

Manio musikaali hienon bändin hienosta tuotannosta. Tunnelma vanhassa teatterissa on hieno ja välitön. Kaikki artistit olivat huippuluokan ammattilaisia.

Mika, Järvenpää
TOR, 02 TAM 2014
4.3
Queen on "kunkku"

Parasta mitä olen tähän asti nähnyt, fiilis aivan mahtava.

Sauli, Imatra
KES, 01 TAM 2014
4.3
Mahtava Kokemus

Musikaali oli hyvä. Puitteet olivat mahtavat. Esiintyjät olivat kaikki todella hyviä!

Virve, Pori
MAA, 02 JOU 2013
4.3
Upea kokemus!

Lippujen varaus helppoa ja hintakin kilpailukyinen. Ilansuussa kävimme vaihtamassa nettilipun teatterin katutason lippukassalta. Ruokailimme viereisessä ravintolassa esityksen alkua odotellessa.
Musikaali oli hyvä. Bändi ja näyttelijät olivat hyvin autenttiset. Ei ihme sovituksia vaan tuttua tavaraa. Ryhmäämme kuului 12-64 vuotiaita. Nuoriso piti esityksestä enemmin. Jos olet ollut Queen-fani niin tämä on varsinkin sinulle. Kaikki sujui hyvon mutkattomasti vaikka teatteri oli täynnä. Liput kannattaa ottaa vähintään circlen etuosasta, näkee paremmin lavalle. Äänentoisto oli hyvä ja kuului hyvin ylemmäskin.

Seija, Luumäki
MAA, 25 MAR 2013
4.3
vain melua

- liian pitkät juonet kappaleisiin
- lähes kaikki kappaleet musikaalikappaleita kaukana rockista
- vain kolme kappeletta oli rock and roll kappaleita, nekin ihan ensimmäisen osan lopussa ja toisen osan lopussa
- ääni niin kovaa että kannattaa ottaa kuulosuojat mukaan. Paperitulpat ei oikein riittäneet.
- tästä ei varmasti tule pitkäaikaista musikaalia.

Erkki, Askainen
LAU, 23 MAR 2013
4.3
I recommend

Maybe I had too high expectations. Still it was good. Nice old theatre by Tottenham Ct Rd tube stn.Ticket were nicely printed on my name. Left Helsinki 3am London time in order to make Sat matinea.
Kiva ja ok. Pidän niin Queenin musasta että ehkä odotukset olivat liian korkeat. Suosittelen silti.

Mika, Esbo
PER, 22 MAR 2013
4.3
Hyvää musiikkia

Korkeatasoisia laulajia ja mukava tarina. Aika paljon herjoja meni tietnkin ohi, koska puhe oli niin nopeata ajoittain.

Timo, Espoo
SUN, 10 MAR 2013
4.3
Hyvää musiikkia

Korkeatasoisia laulajia ja mukava tarina. Aika paljon herjoja meni tietnkin ohi, koska puhe oli niin nopeata ajoittain.

Timo, Espoo
LAU, 09 MAR 2013
4.3
Hieno kokemus

Teatteri oli sympaattinen, parvelta näki hyvin, mutta välillä oli aika kuuma. Esitys oli mainio ja laulajat erinomaisia. Viiden hengen perheestämme kaksi 15-vuotiasta ja yksi 11-vuotiasta piti musikaalia Lontoon matkan kohokohtana. Musikaali kuuluu ehdottomasti Lontoon matkaan. Lippujen varaaminen ja noutaminen oli ongelmatonta. Suosittelen.

Tuure, Raisio
MAA, 21 LOK 2013
4.3
We will rock You

Uskomaton toteutus! Aivan kuin olisit ollut rokkikonsertissa. Lämpimsti suosittelen kaikille, jotka pitävät Queenistä!

Eija, Järvenpää
MAA, 21 LOK 2013
4.3
We Will Rock You

Lippujen ostaminen oli helppoa. Esitys oli eritt. hyvä ja istuinpaikkamme parvella hyvät, melko edessä. Ilmeetkin näkyivät. Yllätys oli se, että saliin mentiin takkien, laukkujen, popcornien, oluiden ja muiden eväiden kera. Rentoa oli! Koko porukka (äiti ja pojat 20v ja 12v.) nautimme kovasti. Jos ei ymmärrä englantia hyvin, kannattaa lukea juoni etukäteen netistä. Saa enemmän irti esityksestä.

Riitta, Jämsä
SUN, 20 LOK 2013
4.3
Mahtavaa !!

En ole Queenin musiikin fani, mutta kuunnellessani kaikki biisit olivat tuttuja, en edes tiennyt kaikkien olevan Queenin biisejä ja ne esitettiin mahtavasti !!
Esittäjät, valot , puvut ja äänentoisto aivan huippua!!

Harri, Jyväskylä
SUN, 20 LOK 2013
4.3
Ihan ok.

Hieman häiritsi kun henkilökunta juoksee jatkuvasti kieltämässä ihmisiä kuvaamasta/käyttämästä puhelinta ympäri teatteria taskulamppujen kanssa (sehän on tietenkin yleisön hölmöyttä, mutta kuitenkin). Tarina todella huono, vain musiikki, niiden hyvät esitykset ja muutamat hyvät vitsit pelasti kokonaisuuden olemisen plussan puolella. Lippujen hakeminen onnistui hyvin ja helposti ilman jonoja kun aiemmin päivällä Oxford streetin ostosreissun yhteydessä käytiin noutamassa. Siis ihan ok, mutta ennemmin oltaisiin kuunneltu vain pelkät biisit.

Lari, Riihimäki
TII, 24 SYY 2013
4.3
Upea elämys

Ihana musiikki, loistavat näyttelijät, vauhdikas meno, aivan mahtava mukaansa tempaava kokonaisuus. Suosittelen lämpimästi!

Päivi, Helsinki
MAA, 09 SYY 2013
4.3
We Will Rock You

Erittäin hyvä kokemus Dominion Theater on iso hyvä teatteri, paikkamme oli vain laitettu ihan eturiviin sívulle, jotenka jouduimme niska kenossa katselemaan esitystä väliaikaan asti jolloin siirryyimme vapaana oleville paikoille neljännelle riville istumaan ja toinen puoliaika menikin sitten sen osalta hyvin. Olisi hyvä jos esittäisitte lippuja varatessa pohja piirroksen teatterista ja itse voisi valita paikkansa. Esitys muuten aivan mahtava.

Pirjo, Helsinki
LAU, 03 ELO 2013
4.3
Loistava!

Sellainen Kerran elämässä-kokemus! Kaikki toimi loistavasti ja esitys oli kertakaikkisen taidokas ja upea!

Antti, Mikkeli
PER, 02 ELO 2013
4.3
Queen forever

Menisin katsomaan uudestaan. Mukanani oli kolme teiniä, jotka eivät ole Queen faneja. Hekin olivat täysin myytyjä esityksen jälkeen. Hämmästelimme miten taitavia laulajia musikaalissa on. Kauan esitettyä musikaalia on päivitetty vuosien varrella. Kaikkia esityksessä mainittuja henkilöitä ei ollut julkisuudessa vielä 11 vuotta sitten.

Aila, Vantaa
TOR, 01 ELO 2013
4.3
Hieno kokemus!

Luin musikaalista etukäteen, joten sen omituinen ja turha juonikuvio ei tullut yllätyksenä. Niinpä annoin puheiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta odotin ja nautin jokaisesta musiikkikappaleesta; olihan se tuttua taattua tavaraa. Näyttelijät lauloivat hyvin, puvustus ja lavastus oli hieno ja eka penkkirivistä oli tosi hyvä tarkkailla kaikkia yksityiskohtia. Tosin väliajalla siirryimme yhden rivin taaksepäin, kun tuntui, että oli jopa liian liki se eka rivi. Suosittelen.

Marja-leena, Märynummi
TII, 30 HEI 2013
4.3
Ok vähintäin kohtalaisesti englantia ymmärtävälle

Esitys kaikekaikkiaan hyvä, varsinkin, jos Qeen'in/Freddy Mercury-biisit miellyttävät.
Suurin miinus oli, kun Lontoossa oli esityspäivänä valtava helle ja Dominion teatterissa ei ole
havaittavaa ilmastointia. Näytäntö oli lopuunmyyty, joten lämpötila salissa lienee hiponut +30C!
Onneksi väliajalla sai edes kylmää juotavaa.

Soini, Espoo
SUN, 21 HEI 2013
4.3
Queenin lauluja musikaalin kehikossa

51-v. äiti ja 17-v. poika nauttivat lauantai-illan esityksestä täpötäydessä katsomossa T-rivin paikoilta. Lavastus oli upea, paljon nuoria laulajia ja kaiken kaikkiaan nimenomaan laulu oli hieno kokemus. Jotkut repliikit jäivät ymmärtämättä, sillä kuuntelimme kouluenglannin pohjalta - muusta yleisöstä huomasi, että he ymmärsivät enemmän. Yleisön pukeutuminen vaihteli laidasta laitaan, eli siitä ei tarvitse ottaa paineita. Suosittelemme lämpimästi, varsinkin Queenin biisejä jo valmiiksi tunteville.

Raija, Helsinki
TII, 02 HEI 2013
4.3
We Will Rock You , show must go on

Musikaalin esiintyjät olivat huippuja, monitaitureita. Ihana katsoa, kuinka lahjakkaita show´n esiintyjät olivat laulajina, tanssijoina, lähes akrobaatteina. Nähtävää kaikille aisteille. Tarinan kulku ehkä oli hieman löyhä ja lapsekas. Tarinalla pitää olla onnellinen loppu, mutta niinhän menestyvillä ja kauan esitetyillä ohjelmilla onkin. Haluaisiko joku tulla katsomaan epätoivoisesti elämästään poishiipuvaa rockmusikaalia? Rock will never die!

Pirkko, Hyllykallio
TOR, 30 TOU 2013
4.3
Loistava esitys!

Kävimme toukokuussa katsomassa We Will Rock You -musikaalin. Odotukset olivat korkealla, mutta silti ne ylittyivät. :) Esityksen tarina oli hyvä, esiintyjät erinomaisia, yleisö eli mukana ja musiikki oli tietysti mahtavaa. Suosittelen!

Myös lippujen ostaminen Lontoonmusikaalit.fi:n kautta oli helppoa ja nouto myös juuri niin helppoa kuin oli luvattu.

Anssi, Helsinki
SUN, 19 TOU 2013
4.3
Wonderful experience

This one of the best musicals I have seen for years. The actors were excellent and all the songs performed with the perfection of the original Queen.

Jarmo, Kajaani
MAA, 13 TOU 2013
4.3
We Will Rock You

Hieno esitys

Risto, Helsinki
MAA, 06 TOU 2013
4.3
We will rock You

Musikaali ylitti odotukset moninkertaisesti. Tunnelma oli mahtava, esiintyjät olivat ammattitaitoisia ja orkesterissa oli loistavat muusikot , mukana oli yksi Queenin alkuperäisjäsen.
Lippujen tilaaminen oli helppoa ja liput sai kätevästi lippuluukulla. Lisäksi koko Dominion teatteri oli itsessään nähtävyys.

Pentti, Varkaus
LAU, 27 HUH 2013
4.3
Loistava

Erittäin hyvä kokonaisuus,huonolla englannillakin pysyi tarinassa mukana. Loistavat laulajat etenkin Killer Queen - Brenda Edwards ja musiikki vie mennessään.

Ritva, Espoo
TII, 23 HUH 2013
4.3
Supermusikaali!

Huippumusikaali, upea ilta! Lippujen osto ja nouto sujui helposti lontoonmusikaalit.fi palvelun kautta. Suosittelen!

Riikka, Helsinki
TII, 16 HUH 2013
4.3
Hieno kokemus

Todella hieno kokemus, upeat näyttelijät, tunnelma katossa ja se MUSIIKKI <3 . Teatterin "takkisäilytys" oudoksutti suomityttöä, joka on tottunut, että takit jätetään narikkaan. Näin kylmään kevättalviaikaan, paksu toppatakki tuolinnojalla tai sylissä ei ollut "kiva", mutta se kuitenkin oli varsin vähäinen miinus kokonaisuudessa. Suosittelen lämpimästi.

Kirsi-marja, Pori
MAA, 08 HUH 2013
4.3
Mainio ilta

Hieno äänentoisto, aivan uskomaton itse asiassa. Upeita tehosteita - ehkä hieman liikaa sitä näytelmäosiota, muuten mainio kappale

Timo, Nurmijärvi
MAA, 08 HUH 2013
4.3
"Aivan huikea esitys!! Nautimme täysillä, hieno fiilis, koko Lontoon matkan ehdoton kohokohta! Lippujen varaaminen ja nouto onnistui helposti ja jonottamatta."
Mira, Mikkeli

"We will rock you oli viihdyttävä ja taidokas musikaali - mutta eipä Queenin musasta ihan huonoa saisi tehtyäkään. Hankimme dinner+show-liput ja kävimme siis ennen esitystä syömässä Bloomsbury hotellin Landseer-ravintolassa syömässä. Palvelu oli teennäistä ja ruoka pahaa. Espresson hinta huima £4,50 - hohhoijaa. Älkää valitko sitä ravintolaa ainakaan!"
Niina, Helsinki

"Kannatti käydä katsomassa. Näyttelijät olivat loistavia osasivat sekä laulaa että tanssia. Monipuolisuus jaksaa aina hämmästyttää. Lippujen hankintakin onnistui. Tosin liput tulivat toimistoon vasta n päivää ennen, mutta tämä lienee paikallinen systeemi, joka kehittynee jatkossa."
Ville, Helsinki

"We will rock you-musikaali oli todella mahtava kokemus. Aina näyttelijöiden laulutaidoista ja tanssitaidoista, lavastuksen laadukkuudesta, isoista plasmanäytöistä aina 1000-henkisen yleisön eläytymiseen. Jos käy Lontoossa, niin tämä kannattaa nähdä! Lippujen tilaaminen ja lunastaminen teatterista oli todella helppoa. Suosittelen lunastusta pari tuntia ennen näytöstä ja sitten teatterimenuun nauttimista jossain lähellä sijaitsevassa ravintolassa. Itse teatterissa myydään olutta, virvokkeita ja poppareita elokuvateatterin tapaan."
Janna, Turku

"Esitys oli mahtava!  Ei tarvinnut pelätä, että soittajien tai laulajien taidot eivät riitä Queenin musiikin esittämiseen.  Suuri osa yleisöstä oli nuoria luokkaretkeläisiä ja ensin hiukan pelotti onko esityksestä nauttiminen mahdollista taustahälyn vuoksi, mutta hyvin kaikki sujui näin 6-kymppisen ikirockari-äidin ja 3-kymppisen tyttären mielestä. Nimellä varustetut liput sai kätevästi lippukassalta suomenkielistä vahvistusprinttiä näyttämällä."
Eila, Helsinki

"Aivan upea esitys. Jo toisen kerran nähtynä, ja voisin vieläkin mennä uudestaan. We will rock you!"
Anna-Maija, Lahti

"Erittäin hieno show. Tunnelma oli kuin rokkikeikalla, bändi soitti upeasti ja myös laulajat oli hyviä. Plussaa siitä, että sai ottaa juomat mukaan katsomoon. Liput oli odottamassa tiskillä ja niiden nouto kävi mutkattomasti."
Riikka, Tampere

"Helppo ja kätevä tapa varata liput etukäteen. Toimii kyllä. Katsoimme  Mamma Mian (jo toista kertaa), We will rock you sekä Chigagon. Kaikki olivat eri teattereissa, joten sekin oli plussaa. Kiitos!"
Raija, Säyneinen

"Aivan loistava esitys. Todella lahjakkaita laulajia. Esityksen pituus oli tosin hieman liian pitkä, jostain olisi voinut vähän lyhentää. Mahtava kokemus, suosittelen. Samoin kaikki muut viisi seurueemme jäsentä."
Vesku, Kokkola

"The Queen really rocks on the scene! The whole performance was fantastic: music, artists, dances, costumes.. What made it special were the videos behind the performers; as if the audience was looking at a big TV screen but still living people in front. Like watching 3D or 4D performance. I do recommend to everybody!"
Laura, Lappeenranta

"We Will Rock You oli aivan mahtava. Esiintyjät ja tietty musiikki olivat loistavia. Lippujen hankkimiseen ei tarvinnut paikanpäällä käyttää aikaa. Tilaus kävi kädenkäänteessä ja saimme edulliset liput tämän yhteyden kautta."
Merja, Espoo

"Esitys oli loistava,näyttelijät aivan mahtavia,lavasteista puhumattakaan. Ja koko "story" oli mielenkiintoinen. Voin lämpimästi suositella tätä muillekin. Tämä oli minun 60 v lahja miehelleni,joka on suuri musiikin ystävä." 
Grace, Kokkola

"Näin Lontoon Dominion-teatterissa elämäni hienoimman teatterikokemuksen, We Will Rock You. Esitys ja lavastus oli huimaa, musiikista ja orkesterista puhumattakaan!! Kokonaisuutena unohdin useaan otteeseen olevani teatterissa enkä huippuartistin keikalla!! Ennennäkemätön fiilis, menisin milloin tahans uudestaan!!" 
Auli, Helsinki

"lipputoimitus onnistui loistavasti ja musikaali oli 12- ja 16-vuotiaiden poikien mielestä tosi hyvä, vanhemmat hieman kriittisempiä, liikaa puhetta toisella puoliajalla"  
Merja, Lontoo

 

"We Will Rock You musikaali oli hyvä valinta 13 vuotiaan pojanpojan kanssa katsottavaksi, Esiintyjät ja tekniikka olivat todella huipputasoa - niinkuin Lontoossa aika. Tämä musikaali ei onnistuisi esitettäväksi Suomessa, näin paljon mahtavia esiintyjä ei kertakaikkiaan löytyisi!" 
Pirkko, Tampere

"We will rock you  oli hyvin mielenkiintoinen. Myös teiniikäiset poikamme viihtyivät sen parissa."
E ja JH, Lontoo

"What a great show!" 
TJ, Kajaani

"Paras ikinä näkemäni ja kuulemani musikaali!! Jestas mikä meininki "
Teija, Hämeenkoski

"Hieno kokemus. Musiikki meni täysillä myös 15-vuotiaaseen poikaani. Lontoon matkan paras osio "
Pirkko, Tornio

"Kävin katsomassa tämän, koska arvostan suuresti Queenin musiikkia. Koko show löi ällikällä, aivan hulvattoman loistava tarina. Tositv:tä naljaileva ja rokkikliseitä heittäviä kapinallisia... Viikon jälkeen vieläkin hymyilen leveästi, kun muistelen tätä :) Mikä show!!!"

Petri, Helsinki

"Hieno kokemus. Musiikki meni täysillä myös 15-vuotiaaseen poikaani. Lontoon matkan paras osio."
Pirkko, Tornio

"Aivan loistava musikaali, olen hankkinut katsomisen jälkeen paljon Queenin musiikkia itselleni. Sopii kaikenikäisille Suosittelen."
Jouko, Vanh-Ulvila

We Will Rock You ArvostelutWe Will Rock You Arvostelut

"There was wild applause at the climax of the show. and it only got louder"
The Daily Telegraph


We Will Rock You LehdistötiedoteWe Will Rock You Lehdistötiedote

WE WILL ROCK YOU TO CLOSE AT LONDON’S DOMINION THEATRE AFTER A VICTORIOUS 12 YEAR REIGN Storming into its tenth year as one of the West End’s most successful shows, Queen & Ben Elton’s We ...
We Will Rock You Lehdistötiedote Lue lisääLue lisää

 

4.3

Erinomainen 4.3

37 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7:30pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2:30pm

Ensimmäinen esityspäivä
2014-05-29

Varaus päättyy
2014-05-31

Kesto:
2 hours 45 minutes

Saapumisohjeet


The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin