Waitress

Waitress

- Adelphi Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 90.60

Waitress on kertomus tarjoilijasta nimeltä Jenna. Hän on myös erinomaisen hyvä piirakan leipoja, joka unelmoi muutoksesta: poispääsystä pienestä kotikylästään ja rakkaudettomasta avioliitostaan.

Kohokohdat:
- Koe uusi musikaali Waitress
- Nauti sen alkuperäismusiikista ja -lyriikoista
- Valitse omat paikkasi

Waitress the Musical
Leipomiskilpailu ja kunnan uusi lääkäri tarjoavat Jennalle mahdollisuuden uuteen alkuun; Jennan tarjoillijakollegat paljastavat omat reseptinsä onnellisuuteen. Jennan on kuitenkin kerättävä kaikki voimansa ja rohkeutensa löytääkseen oman elämänsä reseptin.

Musikaalin on taikonut henkiin uraauurtava all-female taiteellinen tiimi, ja musikaalissa kuullaan kuusinkertaisen Grammy-ehdokkaan Sara Bareillesin (Brave, Love Song) musiikkia ja sanoituksia. Käsikirjoituksesta vastaa arvostettu käsikirjoittaja Jessie Nelson (I Am Sam) ja ohjauksesta Tony Award -voittaja Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Älä jätä väliin tätä hyväntuulista musikaalia, joka juhlistaa ystävyyttä ja äitiyttä - unohtamatta herkullisen piirakan taikaa.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun varatessasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Printtaa tämä lippu ja tuo se mukanasi teatteriin.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2019-02-08

Varaus päättyy
2019-05-25

Kesto:

Saapumisohjeet


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin