Sister Act Live Choir

Sister Act Live Choir

- Central Hall Westminster

Hinta/henkilö alkaen € 37.20

Jumalainen uusi musikaali Lontooseen 2009!

Sister Act Lontoon West Endissä perustuu saman nimiseen huippuelokuvaan. Sister Act musikaalia esitetään Lontoon Palladiumissa ja ensi-ilta on toukokuussa 2009.

Kun Disco Diiva Deloris Van Cartier todistaa murhan, poliisi sijoittaa hänet varmaan huostaan, paikkaan mistä häntä ei löydetä – nunnaluostariin!
Nunnaksi naamioituneena hänellä on vaikea sopeutua nunnaluostarin tiukkoihin sääntöihin ja niinpä hän aikaa kuluttaakseen käyttää discoliikkeitään ja lauluntaitojaan luostarin kuoron elvyttämiseksi. Näin tekemällä hän kuitenkin lopuksi joutuu paljastamaan oman henkilöllisyytensä. Pian ovatkin sitten murhaajat hänen perässä, mutta huomaavat kuitekin pian että he eivät joudu tekemisiin vain Delorisin kanssa mutta myös hänen uuden sisaruslauman kanssa.

Sister Act perustuu saman nimiseen elokuvaan jossa Whoopi Goldberg näyttelee pääosan esittäjää Delorista. Alen Menken on kirjoittanut musiikin Sister Act -musikaaliin ja aikaisemmin hän on kirjoittanut musiikin menestysesityksiin kuten ‘Little Shop of Horrors', ‘Beauty and the Beast’ (Kaunotar ja Kulkuri), ‘The Little Mermaid’ (Pieni Merenneito) ja äskettäin ‘Enchanted' musikaaliin.

Sister Actia on kehuttu lämpimänä ja hauskana elokuvana missä joskus saatat löytää ystäväsi paikoista missä vähiten heitä odotit.

Sister Act Live Choir ArvostelutSister Act Live Choir Arvostelut

"Glorious Fun!"
The Daily Telegraph


"A divine all singing, all dancing musical comedy!"
Daily Express


"Patina Miller - a star is born"
Magic FM


"Sister Act answered all my prayers and more!"
Daily Mail


 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Central Hall Westminster
Storey's Gate
London
SW1H 9NH

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7.30pm

Matineat
Wednesday and Saturday 3pm

Ensimmäinen esityspäivä
2017-04-28

Varaus päättyy
2017-04-29

Kesto:

Ohjeet
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin