Mary Poppins

Mary Poppins

- Prince Edward Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 114.90

Disneyn ja Cameron Mackintoshin palkintoja kahminut musikaali Mary Poppins palaa alkuperäiseen kotiinsa Lontoon West Endin Prince Edward Theatreen. 

Kohokohdat:
- Viihdy taianomaisen lastenhoitajan tarinan parissa
- Ihaile lumoavaa koreografiaa & uskomattomia efektejä
- Kuuntele unohtumattomia kappaleita
- Valitse omat paikkasi

Maailman suosituin lastenvahti saapuu West Endille
Taianomainen tarina maailman suosituimmasta lastenhoitajasta on tuotu näyttävästi musikaalilavalle säkenöivän koreografian, upeiden efektejen ja tarttuvan musiikin säestyksellä.

PL Traversin mahtaviin kertomuksiin ja alkuperäiseen elokuvaan pohjautuva musikaalituotanto on taitavasti toteutettu. Cameron Mackintosh kuuluu tuottajiin ja käsikirjoituksesta vastaa Oscar-voittaja-käsikirjoittaja ja Downton Abbeyn luoja Julian Fellowes.

Ajaton musiikki on Richard M. Shermanin ja Robert B. Shermanin käsialaa. Musikaalissa kuullaan muun muassa klassiset laulut Jolly Holiday, Step in Time, Supercalifragilisticexpialidocious ja Feed the Birds sekä uuttaa musiikkia ja lisäsanoituksia sekä -musiikkia kuten Practically Perfect, jonka on tehnyt Olivier award -voittaja, George Stilesin ja Anthony Drewen brittiläinen työryhmä.

Kuinka saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun varatessasi ilmoittamaasi sähköpostiisi. Printtaathan lippusi ja otat sen mukaasi teatteriin.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Hae
Tapahtumapaikan tiedot

Prince Edward Theatre
28 Old Compton Street
London
W1D 4HS

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2019-10-28

Varaus päättyy
2020-03-29

Kesto:

Saapumisohjeet


(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue. Passing the Palace Theatre, take Langley Mow on the left and follow it on.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin