Made in Dagenham

Made in Dagenham

- Adelphi Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 44.70

Made in Dagenham Lontoossa on aivan uusi musikaali vuodelta 1968. Liput musikaaliin varaat täältä!

On vuosi 1968 ja Fordin autotehdas Dagenhamissa on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Britanniassa. Sen tuhansien mies työntekijöidensä lisäksi, se työllistää 187 alipalkattua naiskoneistajaa, jotka verhoilevat autonistuimia huonoissa työolosuhteissa. 

Myymälävastaava Rita O'Grady liittyy unionin edustaja Albert Passinghamiin saadakseen paremmat olosuhteet näille naisille, mutta pian selviää että ongelmat ovat suuremmat kuin on osaa odottaa. Naiset saavat palkkaa vain murto-osan siitä, mitä miehet saavat samasta työmäärästä. Rita ei voi enää vain seurata tätä vierestä. Hän aloittaa lakon vaatien saman suuruista palkkaa myös naisille. Poliittinen vääntö alkaa, joka johtaa naisten oikeuksien paranemiseen ympäri maailman.

Perustuen samannimiseen hittielokuvaan, tämä uutuus musikaali Made In Dagenham, tulee lavoille Gemma Artertonin, yhden kirkkaimman ja kauneimman esiintyjän tähdittämänä.  Näyttelijätär tunnetaan rooleistaan elokuvissa Quantum of Solance, Tamara Drewe ja muista hittielokuvista. Hänet tunnetaan myös tuoreeltaan The Dutchess of Malfi -esityksestä Shakespeare's Globessa. 

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2015-04-09

Varaus päättyy
2015-04-11

Kesto:
2 hours 40 minutes

Ohjeet


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin