Love Never Dies

Love Never Dies

- DO NOT USE

Hinta/henkilö alkaen € 55.80

Andrew Lloyd Webberin Love Never Dies on jatko-osa hänen Phantom of the Opera-musikaalille. Osta liput Love Never Dies-näytökseen tästä - alennetuin hinnoin! .

Päähenkilöt Phantom of the Opera jatkaa historian Andrew Lloyd Webber's Love Never Dies.

10 vuotta aave katosi mystisellä tavalla Oopperatalolle Pariisissa, Christine Daae hyväksyä tarjouksen lähteä Amerikkaan esiintymään New Yorkin uusi ja ilmiömäinen teemapuisto - Coney Island.

Christine saapuu New Yorkissa miehensä Raoul ja heidän poikansa Gustave. Christine pian siitä, kuka on antanut hänelle kannattavaa tarjous, joka houkutteli hänet Pariisista laulamaan täällä New Yorkin Coney Island. Love Never Dies on todella vaihdelleet tunteita, rakkautta ja pakkomielle, musiikin, laulun ja sen muisti voi pettää jopa paras. Ja tämä on mitä aave haluaa todistaa koko maailmalle - Rakkaus ei koskaan kuole!

Love Never Dies on jatkoa Phantom of the Opera, Phantom of the Opera 2, jos haluat. Joten Oletko nähnyt Phantom of the Opera (ja kuka ei?), Sinun tulee käsitellä itse edes nähdä Love Never Dies. (Love Never Dies voi tietysti myös pidettävä itsenäinen musikaali!)

Love Never Dies ArvostelutLove Never Dies Arvostelut

"Best Andrew Lloyd Webber show since The Phantom of the Opera."
The Telegraph.


Love Never Dies UutisetLove Never Dies Uutiset

PRESS RELEASE! NEW CASTING ANNOUNCED FOR “LOVE NEVER DIES” RECENTLY NOMINATED IN 7 MAJOR CATEGORIES FOR THE 2011 LAURENCE OLIVIER AWARDS NOW WINNER OF TWO 2011 WHATSONSTAGE.COM AWARDS Hot on the heels of garnering 7 ...
Love Never Dies Uutiset Lue lisääLue lisää

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

DO NOT USE
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday 7.30pm

Matineat
Wednesday and Saturday 2.30pm

Ensimmäinen esityspäivä
2010-02-20

Varaus päättyy
2011-08-27

Ohjeet


(3mins) Head out onto the main road Strand. Cross the street where possible and go right (approx. 150 metres). The theatre is on your left.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin