Knights of the Rose

Knights of the Rose

- Arts Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 21.60

Knights of the Rose on Shakespearea mukailevan mahtipontinen ja klassinen rockmusikaali, jossa kuullaan ultimaattinen soittolista sisältäen legendaarisia balladeja ja ajattomia hittejä Bon Jovilta, Meatloafilta, Bonnie Tylerilta, No Doubtilta ja monilta muilta.

Kohokohdat: 
- Koe klassinen rockmusikaali
- Nauti legendaarisesta soittolistasta
- Valitse omat paikkasi

Knights of the Rose
Tässä eeppisessä kertomuksessa rakkaudesta, petoksesta ja uhrauksesta, jalot ruusunritarit joutuvat puolustamaan kotimaataan ja kunniaansa. Vaikka ritarit palaavat voitokkaasta taistelusta, suurempi uhka lähestyy valtakuntaa. Kuinka käy heidän käydessään kautta aikojen suurimpaan kamppailuun samalla kun petos uhkaa repiä heidät erilleen; voiko edelleen rakkaus ja kunnia voittaa?

Laajasta kirjallisuuden kehdosta ja runsasvolttisesta rockmusiikista ammentanut uusi sankaritarina pärähtää Lontoon sydämessä tänä kesänä.

Jaloina ritareina nähdään Adam Pearce (Les Misérables ja Urinetown) yhdessä Chris Cowleyn (Wicked), Oliver Savillen (Wicked), Rebecca Bainbridgen (Mamma Mia!), Rebekah Lowingsin (Dick Whittington), Matt Thorpen (American Idiot), Ruben Van Keerin (Bat Out Of Hell), Katie Birtillin (The Last Five Years) ja Bleu Woodwardin (Kinky Boots) kanssa.

Miten saan lippuni?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Hae
Tapahtumapaikan tiedot

Arts Theatre
6-7 Great Newport Street
London
WC2H 7JB

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2018-08-25

Varaus päättyy
2018-08-26

Kesto:

Saapumisohjeet


Nearest metro station: Leicester Square Station (Piccadilly / Northern Line).

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin