Jersey Boys

Jersey Boys

- Piccadilly Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 234.70

Musikaali Jersey Boysin, joka kertoo Frankie Vallista ja Four Seasons -yhtyeestä, on nähnyt jo yli 1.5 miljoonaa katsojaa ja se on West Endin pisimpään ohjelmistossa ollut show.

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän suosittuun musikaaliin
- Valitse itse paikkasi- Nauti kaikista Frankie Valli and the Four Seasonsin isoista hiteistä
- Koe hyvänmielen musikaali 

Mistä Jersey Boys kertoo?
Jersey Boys-musikaalissa seurataan Frankie Valli and The Four Seasons-yhtyeen tarinaa ja nähdään kuinka he nousivat Newarkin kaduilta tähteyteen. Jersey Boys on musikaalielämäkerta Four Seasonsista, läpi bändin tähtihetkien, rankkojen aikojen ja henkilöhtaisten törmäyksien. Se on myös triumfi bändistä, jonka musiikki symboloi kokonaista sukupolvea.

Jersey Boys -musikaalissa kuullaan kaikki kuuluisat laulut, kuten: 'Sherry,' 'Big Girls Don't Cry,' 'Can't Take My Eyes Off of You,' 'Oh, What a Night'. 

Muita Lontoon musikaaleja, joissa esiintyy maailmankuuluja laulajia tai ryhmiä:Mamma Mia - The Lion King - Thriller - Live 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin. 

Kenelle musikaali sopii?
Jersey Boys -musikaalia suositellaan yli 12-vuotiaille, sillä musikaalissa käytetään vahvaa kieltä. Alle 5-vuotiaita lapsia ei päästetä teatteriin. 

Mikä on musikaalin kesto?
Jersey Boys kestää 2 tuntia ja 30 minuuttia. Tähän kuuluu väliaika. 

Ketä musikaalin tiimiin kuuluu?
Jersey Boys -musikaalin ohjaa Des McAnuff. Tarina perustuu Marshall Brickmanin ja Rick Elicen kirjaan. Musiikista ja sanoituksesta vastaa Bob Crewe ja The Four Seasonsin oma Bob Gaudio. Musikaali on voittanut neljä Tony Awardia, mukaan lukien parhaan musikaalin palkinnon.

Erinomainen 4.8

4.8 4 customer reviews
Yleisön pyynnöstä

Jersey Boys oli perusvarma musikaali valinta. Hyvää musiikkia erittäin hyvien solistien tulkintana. Yksi lisätähti tuli voimakkaasti esitykseen eläytyneestä yleisöstä. Mukava kokemus

Harri, Tampere
MAA, 23 TAM 2017
4.8
Jersey Boys

Musikaali oli todella hyvä. Meillä toki oli hyvät paikat, mutta kaikki näkyi hienosti.
Esiintyjät olivat todella taitavia ja musikaalisia.
Jännitin vähän 16-vuotiaan poikani reaktioita, koska musiikki ei ollut hänelle tuttua. Se oli kuitenkin turhaa, sillä heti alkutahdeista asti poikani tuijotti suu auki taitavia esiintyjiä ja piti todella esityksestä.

Sirpa anneli, Turku
PER, 13 MAR 2015
4.8
Huiput ukot

Mukaansa tempaava ja todella laadukasta näyttelemistä / soitantaa. SUOSITTELEN KAIKILLE JOTKA TYKKÄÄVÄT HUMORISTA JA 50-LUVUN MUSASTA !

Minna, Helsinki
LAU, 24 TAM 2015
4.8
Parasta Lontoota

Jersey Boys oli kolmas musikaali, jonka näen Lontoossa. Lomamme alkoi sillä ja antoi kyllä melkoisen potkun heti alkuun. Olimme heränneet aamuyöstä ja hieman huolissamme jaksammeko valvoa iltamyöhään. Huoli oli kyllä turha.Musikaali ampaisi mukaansa. Musikaali oli nopeatempoinen,mutta silti sen vauhdissa pysyi mukana. Esittäjät olivat loistavia, Erityisesti Michael Watson Frankie Vallin roolissa oli hyvin uskottava. Nautinnollinen, viihdyttävä-parasta Lontoota.

Outi, Taivassalo
SUN, 11 TOU 2014
4.8

 

4.8

Erinomainen 4.8

4 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2017-03-26

Varaus päättyy
2017-03-26

Kesto:
2 hours 30 minutes

Saapumisohjeet


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin