Grease

Grease

- Piccadilly Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 60.60

Sähköistä esiintymistä tarjolla – Liity mukaan tai jäät jälkeen!

Grease, musikaali, on rokkia, Brylcreem-hiusvahaa ja mahtavaa lanteiden pyöritystä! Grease on maailman paras musikaali ja se pyörii Lontoossa täysille katsomoille joka ilta!

GREASE palasi West Endiin 2008 ja ohjelmistossa kuullaan unohtumattomat elokuvahitit kuten 'You're The One That I Want', 'Grease is the Word', 'Summer Nights', 'Hopelessly Devoted to You', 'Sandy' ja 'Greased Lightnin'.

Tuleviin kesäiltoihin näyttää olevan tarjolla paljon mielenkiintoista tekemistä ja näkemistä. Varaa nyt itsellesi ja ystävillesi liput ja tapaa Danny ja Sandy, huippukovikset T-Birds- ja tuhmat Pink Ladies sekä koko Rydell Lukion porukka. Grease on takuulla vuoden mahtavin rock'n'roll-tapaus.

Älä hukkaa tilaisuutta... "Sähköisyyttä ilmassa"!

"Kannattaa käydä katsomassa, itse vuokrattiin ennen dvd suomessa, oli mukavampi seurata, kun katso elokuvan etukäteen muistin virkistömiseksi. Yllättävän samanoloiset päänäyttelijät kuin Travolta ja Olivia oli elokuvassa Suosittelen."
Jouko, VANHA-ULVILA

 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Piccadilly Theatre
16 Denman Street
London
W1D 7DY

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday-Thursday, Saturday 7.30pm. Friday 8.30pm

Matineat
Friday 5.30pm, Saturday 3pm

Ensimmäinen esityspäivä
2007-07-25

Varaus päättyy
2011-04-30

Ohjeet


(2mins) Pass the famous illuminated signs on your right to take Glasshouse Street/Sherwood Street where the theatre can be seen.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin