Evita

Evita

- Phoenix Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 69.90

Näe kiehtova Evita -musikaali, jota pidetään Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen mestariteoksena. Musikaalissa kuullaan vaikutteita kuuluisimpia modernien musikaalien saralta, kuten kappaleet Don't Cry For Me Argentina, On This Night Of A Thousand Stars sekä Another Suitcase In Another Hall.

Musikaali on saanut 55 esitystä ainoastaan Lontoon West Endissä. Suurta suosiota saavuttanut Evita musikaali hurmaa paitsi musiikillaan myös vaikuttavalla näyttelijäkaartillaan. Chen roolissa nähdään, musiikkiteatteri ja popikoni, Marti Pellow ja Eva Peronin roolissa lahjakas portugalilainen näyttelijätär sekä laulaja Madalena Alberto.

Musikaali vie sinut keskelle Eva Peronin jännittävää ja dramaattista elämää ryysyistä rikkauksiin. Määrätietoinen ja onnekas Eva Peron ei antanut taustansa määrätä hänen elämänsä suuntaa. Köyhiin oloihin syntynyt Eva Peron rakensi oman tarinansa, josta ei draamaa puutu. Eva Peron nousi presidentin rakastajattaresta Argentiinan ensimmäiseksi naiseksi, mutta yllättäen menehtyi jo muutama vuosi sen jälkeen syöpään. 

Nähdäksesi dramaattisen ja loistokkaan Evita musikaalin osta lippusi heti!

Erinomainen 5.0

5.0 2 customer reviews
Evita

Kaunista katsella ja kuunnella sisältäen sanomaakin. Sopivan pituinen.

Anna-kaisa, Kuopio
PER, 22 SYY 2017
5.0
Vain 7 viikkoa aikaa kokea Evita

Loistava toteutus, upeat remontoidut puitteet, viimeisin tekniikka ja moitteeton äänentoisto. Huippuelämys, joka on koettava. Esiintyjät upeita, erityisesti Marti Pellow Chen roolissa. Suosittelen. Kannattaa käydä kun vielä ehtii!

Jaana, Porvoo
TII, 23 SYY 2014
5.0

Evita ArvostelutEvita Arvostelut

"Shout it loud. Evita is back with a bang."
The Guardian


"Marti Pellow plays a commanding che"
The Independent


"Tim Rice's wittiest lyrics & Andrew Lloyd Webber's finest score"
Sunday Express


 

5.0

Erinomainen 5.0

2 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2017-09-27

Varaus päättyy
2017-10-14

Kesto:
Approximately 2 hours

Saapumisohjeet


(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin