Bend It Like Beckham

Bend It Like Beckham

- Phoenix Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 109.50

Jess tarvitsee extra aikaa itselleen. Hän on tekemässä elämänsä tärkeintä päätöstä; jatkaako yliopistoon kuten hänen perheensä toivoo, tehdä ura ja mennä naimisiin, vai seuratako sankarinsa David Beckhamin uraa. . Tämä brittiläinen uutuus musikaali on hauska ja tunnelmaa kohottava sovitus rakastetusta hittielokuvasta, sääntöjen rikkomisesta, kieltäytymisestä istua vain jalkapallo katsomoissa ja määrätietoisten maalien syöttämisestä.

Kun lahjakas teini-ikäinen jalkapalloililja huomataan kentillä Southallissa, aukeaa hänelle kaikki maailman mahdollisuudet. Jess joutuu kuitenkin valinnan eteen, kun hänen sisarensa perinteiset intialaiset häät lähestyvät.

Ensimmäisestä syötöstä lähtien viimeiseen vapaa potkuun saakka, Bend It Like Beckham on iloinen musikaalikomedia energisien hahmojen ja Punjabi-potkun vauhdittamana.

Paul Mayedan Bergesin kirjoittama Bend It Like Beckham –musikaali oli suuri menestys vuonna 2002 Keira Knightleyn in tähdittäen pääroolia ja Gurinder Chadhanin toimien ohjaajana. Gurinder Chadha vastaa myös tämän musikaaliversion ohjauksesta, ja lavasteet ja koreografia ovat Aletta Collinsin käsialaa.

Bend It Like Beckham ArvostelutBend It Like Beckham Arvostelut

"A triumph. Prepare to be transported & uplifted. In a league of its own."
Daily Telegraph


"Joyous. An uplifting celebration of multi-cultural Britain."
The Independent


"Irresistible. Wonderfully life-affirming. An end-to-end joy."
Daily Mail


"A musical hat-trick of cracking tunes, heart-tugging storyline and excellent performances."
The Times


 

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Näytöksen tiedot

Ensimmäinen esityspäivä
2016-03-05

Varaus päättyy
2016-03-05

Kesto:
2 hours 45 minutes

Ohjeet


(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin