Wicked - Lontoo

Wicked - Lontoo

- Apollo Victoria Theatre

Hinta/henkilö alkaen € 38.50

Wicked on voittanut yli 100 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien Grammyn ja kolme Tony Awardia. Musikaalilla on faneja kaikista ikäluokista ja rikkoo edelleen ennätyksiä Lontoon Apollo Victoria Theatressa, jossa siitä on tullut 10. pitkäikäisin West End -musikaali kautta aikain. 

Kohokohdat:
- Varmista paikkasi tähän suosittuun musikaaliin
- Valitse itse oma paikkasi
- Koe itse miksi Wicked on voittanut yli 100 palkintoa
- Koko perheen musikaali 

Mistä Wicked kertoo?
Wicked-musikaali perustuu Gregory Maguiren ylistettyyn romaaniin, joka herätti uudestaan eloon L. Frank Baumin "Ihmemaa Ozin" tarinat ja hahmot. Wicked on uskomaton tarina epätodennäköisestä ystävyydestä kahden noitakoulun tyttöoppilaan välillä. 

Heidän ihmeelliset seikkailunsa Ozissa tulevat lopulta siihen pisteeseen, että toisesta tytöstä tulee Pohjoisen hyvä noita Glinda ja toisesta Lännen paha noita Elphaba. Musikaali on täynnä jännittäviä teknisiä taikuuksia, upeita pukuja ja mahtavia lauluja.

Wicked on lumoava kokemus ja sitä ei kannata jättää väliin. "Yksi suosituimmista West Endin musikaaleista koskaan." (Evening Standard)"Loistava vaihtoehto lumoavalle illalle ulkona." (Daily Mail) 

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan teatteriin. 

Kenelle show sopii?
Wicked on kaiken ikäisten musikaali, mutta sitä suositellaan 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Teatteriin ei pääse alle 3-vuotiaat. Alle 16-vuotiaiden tulee saapua aikuisen seurassa. 

Kuinka kauan musikaali kestää?
Wicked kestää noin 2 tuntia 50 minuuttia ja tähän kuuluu väliaika. 

Minkälainen tiimi musikaalin takana työskentelee?
Wicked perustuu Gregory Maguiren novelliin, musiikki on Grammy- ja Oscar-palkitun Stephen Schwartzin käsialaa. Teatterisovituksesta vastaa Winnie Holzman ja ohjauksesta Joe Mantello.

Erinomainen 4.6

4.6 14 customer reviews
Näyttävä kokonaisuus

Taitava esiintyjäkaarti ja hieno kokonaisuus lavasteita ja äänitehosteita myöten!

Sampsa
MAA, 13 MAA 2017
4.6
Ihan paras

Huippukokemus. Hyvät näyttelijät, tanssijat ja lavasteet. Suosittelen!

Kaarina, Kankaanpää
LAU, 29 LOK 2016
4.6
Loistava!

Erittäin hyvä esitys, sekä solistit että kuoro. Myös tarinana kiehtova ja hyvin rakennettu. Suosittelen kaikille tasokasta musiikkia arvostaville! Korkeampi taiteellinen taso kuin New Yorkin eräässä toisessa Broadwayn musikaalissa.

Anneli, Veikkola
TII, 17 MAR 2015
4.6
kannattaa katsoa

Kävin katsomassa tyttärieni kanssa, suosittelen lämpimästi.
Taitavia laulajia kaikki. Sopii kaiken ikäisille.

Satu, Oulu
SUN, 26 HEI 2015
4.6
Wicked

Olin lastenlasteni kanssa tytöt 16 v ja 11 v. Ensimmäinen Lontoossa näkemämme musikaali. Olimme kaikki kovin tyytyväisiä esitykseen.

Seija, Vantaa
PER, 26 KES 2015
4.6
Taitavia esiintyjiä ja laulajia

Tämä musikaali oli positiivinen yllätys! Esiintyjät ja laulajat olivat todella hyviä ja taitavia. Tarina oli sujuva ja selkeä, yhtymäkohtia Ihmemaa Oziin löysi helposti. Teatterin rakenne mahdollisti hyvät näkymät ja kuuluvuuden salin perällekin. Suosittelen lämpimästi!

Marika, Kokkola
TII, 20 TAM 2015
4.6
Musikaali

Ihana musikaali. Suosittelen.

Kaisa, Helsinki
SUN, 14 JOU 2014
4.6
Onnistunut elämys

Lippujen etukäteisvaraus oli helppoa ja liput odottivat meitä valmiina teatterin lippukassalla. Ei tarvinnut jonottaa ja ennekaikkea pääsimme näytökseen, sillä viikonlopun muihin musikaaliesityksiin näytökset olivat loppuunmyytyjä, kun niitä saman päivän kyselimme.

Myös itse musikaali oli mieliinpainuva kokemus teinille (ja tietysti vanhemmallekin).

Saila, Espoo
MAA, 24 MAR 2014
4.6
Upea!

Tämä oli ehdottomasti reissuni kohokohta, olen tämän halunnut nähdä jo vuosia, ja esitys ylitti kaikki odotukseni. Paikkamme olivat melkein taaimpana ylätasanteella, mutta sieltä näki ja kuuli hyvin, lisäksi punnan hintaiset "vuokrattavat" kiikarit olivat kätevät. Mahdollisuus ostaa oheistuotteita, mm. paitoja ja ohjelmistoa ym. Näyttelijät aivan upeita, ja haluan ehdottomasti käydä katsomassa tämä uudestaan!

Henna, Kajaani
MAA, 23 KES 2014
4.6
Wicked ihastutti

Erittäin hyvä musikaali. Lavasteilla ei mässäilty. Tanssijat aivan superia. Erityisen hyvin jäi mieleen "apinat".

Jarmo, Turku
TII, 20 TOU 2014
4.6
mahtavaa teatteria

Mahtavat laulajat ja teatterissa ihanan rento meininki.

Ulla, Joensuu
TII, 10 JOU 2013
4.6
Viihdyttävä kokemus

Lippujen ostaminen etukäteen oli helppoa ja vaivatonta sekä toimi loistavasti. Liput olivat valmiiksi noudettavissa teatterissa nimellä.
Esitys oli viihdyttävä kokonaisuus myös aikuisille. Esiintyjät olivat taitavia he puhuivat niin selkeästi, että ulkomaalaisenkin oli helppo seurata esitystä. Laulut olivat mahtavia.

Mika, Helsinki
MAA, 28 LOK 2013
4.6
Toimiva kokemus

Lippujen hankkiminen oli helppoa, ainoa miinus siitä että maksamisessa oli vain yksi vaihtoehto: kortilla maksaminen (ei esim verkkopankkia, paypalia). Musikaali oli hyvä ja voin suositella sitä lämpimästi.

Kerttu, Vantaa
SUN, 29 SYY 2013
4.6
Musikaali

Musikaali itsessään erittäin hyvä, ainoa mikä vähän häiritsi oli ihmisten jatkuva kuljeskelu edestakaisin kesken esityksen.

Jukka, Rajamäki
TII, 12 HEL 2013
4.6

Wicked - Lontoo ArvostelutWicked - Lontoo Arvostelut

"Eight years in the West End would tire some musicals, but it's only matured Wicked into one of the country's strongest and most enduringly popular shows. Enlightening, hilarious, heartbreaking and suitably magical – if you haven't seen it yet, do"
Harper's Bazaar


Wicked - Lontoo UutisetWicked - Lontoo Uutiset

GINA BECK AND MATT WILLIS TO JOIN WEST END HIT MUSICAL WICKED FROM MONDAY 12 DECEMBER 2011 DESMOND BARRIT RETURNS TO PLAY ‘THE WIZARD’ WICKED, the smash hit musical that tells the untold story of ...
Wicked - Lontoo Uutiset Lue lisääLue lisää

 

4.6

Erinomainen 4.6

14 customer reviews

Varaa liput

Lukumäärä
Päivämäärä
Milloin
Tapahtumapaikan tiedot

Apollo Victoria Theatre
17 Wilton Road
London
SW1V 1LG

Näytöksen tiedot

Iltanäytökset
Monday to Saturday at 7.30pm

Matineat
Wednesdays and Saturdays at 2.30pm

Ensimmäinen esityspäivä
2017-04-29

Varaus päättyy
2018-05-26

Kesto:
2 hours 45 minutes

Ohjeet


The closest station is Victoria Station (Victoria/District/Circle Line). Exit for Wilton Rd. The theatre can be seen opposite the station.

Katso karttaa Katso karttaa

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin